2777
2789

خب دوبار درست نکن مگه رستورانه

میرقصانم زندگی را به سازم.   کاربری ماله دوتا دوسته که یکی ترکید و شماره ی دیگه نداشت لطفا گیر ندین که مجردم یا متاهل من مجردم و تو رابطه دوستم متاهل 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تا اونجایی که یادمه غذاهای خودمونو درست میکردم بهش میدادم غذای جدا درست نمیکردم برنامه غذایی داشتم در طول هفته

ای پرنده ی مهاجر سفرت سلامت اما به کجا میری عزیزم قفس تموم دنیا ...روی شاخه های دوری چه خوشی داره صبوری 😔وقتی خورشیدی نباشه تا همیشه سوت و کوری🥀🥀🥀واسه ما فرقی نداره هرجا باشیم شب نشینیم ....
منم غدای خودمون میدم منظورم اینه چی درست میکنید

ظهرا اکثرا برنجیه مثل عدس پلو .لوبیا پلو انواع حبوبات رو با برنج میپزم شبا هم سبک مثل عدسی اشکنه غذای محلی بادمجون ...

ای پرنده ی مهاجر سفرت سلامت اما به کجا میری عزیزم قفس تموم دنیا ...روی شاخه های دوری چه خوشی داره صبوری 😔وقتی خورشیدی نباشه تا همیشه سوت و کوری🥀🥀🥀واسه ما فرقی نداره هرجا باشیم شب نشینیم ....

مثل همیشه 

مثل موقعی که بچه نبود    ناهار چون تنهاییم با دخترم برنج آبگوشت ماکارونی گاهی حاضری 

شام هم تنوع زیاده دیگه کتلت.عدسی. بادمجون. مرغ سوخاری. خوراک قارچ و سیب زمینی و گوشت چرخی. پیتزا. ساندویچ. سمبوسه 

اووو خیلیه   

ظهرا اکثرا برنجیه مثل عدس پلو .لوبیا پلو انواع حبوبات رو با برنج میپزم شبا هم سبک مثل عدسی اشکنه غذا ...

مثلا بخوای خرید غذایی بکنی چی میخری لیستتو به منم بگو منم از همین غذاهای سبک میخوام 

مثلا بخوای خرید غذایی بکنی چی میخری لیستتو به منم بگو منم از همین غذاهای سبک میخوام 

خرید مثلا حبوبات همه رو میخرم که داشته باشم .سبزیجات همینطور 

مثلا امشب کوکوی کدو سبز داشتیم خیلی خوشمزه شده بود بیشتر وقتا کلی خرید میکنم و بیشتر حبوبات مصرف دارم تا گوشت 

سمبوسه چطوری درست میکنی؟

سیب زمینی آب‌پز میکنم با جعفری و گشنیز و گاهی تخم مرغ آب‌پز و ادویه و سیر میذارم لای نون لواش سرخ میکنم 

گاهی گوشت چرخی و قارچ یا فلفل دلمه میزنم 

هر دفعه یه جوری 

دخترم خیلی دوست داره