2777
2789
عنوان

نامه ای به همسرم...

| مشاهده متن کامل بحث + 3906 بازدید | 38 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوباره سلام

راستش بچه ها نامه رو دادم همسری...
عکس العملش جالب بود...
بهم گفت نمیدونستم اینقدر تحت فشاری.
بهم فرصت بده
بزار تغییر کنم
یاد نگرفتم
البته که یه سری شو قبول نکرد اصلاااا مثل نگه داشتن بچه
آخه همسری خییییییییییییییییییلی کاریه...کلا همش سر کاره!خسته میاد یه ساعتی میره استخر بعد اگه فرصتی پیش بیاد زود جیم میشه سفر با دوستاش میگه با بچه که نمیشه کیف کرد !من قبول ندارم!من با بچمم کیفور میشم...سخته ولی میچسبه...ولی همسری قبول نداره...
در هر حال گفت نگه میدارم نامه اتو و هر از گاهی نگاهش میکنم...

میدونم به این زودی تغییر نمیکنه ولی همین که قبول کرد خیلیه....من کورسوی امیدی میبینم...

از طرفی دلم نمیاد این زندگی و رفاهی که میدونم خیلیا حسرتشو دارن و تلخ کنم ....
کلا گیج شدم
باید هر دومون رو خودمون کار کنیم...

عاطفه جون ممنون بابت مشاور...سعی میکنم راضیش کنم بریم....تلفنشم نشون میده نزدیکه بهمون...زنگ بزنم ببینم کجاست!به هر حال ممنون ...

به نظر من که اولش بنویس میشه این نامه رو بخونی ؟ :)

عزیزم خدا رو شکر که این راه جواب داد. ایده ی قشنگی بود. به علاوه اینکه بی پروا و بدون مقدمه چینی شروع شده بود. به نظر میاد شوهرت خیلی هم بد نباشه و تو خیلی حساس شدی.
واقعا ما بی تقصیر نیستیم.

یادمه اوایل زندگی همسرم لباسهای زیرش رو خودش میشست. خودم بهش گفتم نمیخواد من میشورم. دو سالی گذشت دیدم دیگه کشش ندارم. بهش گفتم دو سال شستم بسه دیگه خودت بشور و اون هم قبول کرد و الان 13 ساله که این کارو میکنه :)))))
یه نمونه ی کوچیکش بود ...
فَاجِبنی یا الله ...
عزیزم بذارش توعمل انجام شده،مثلابگو20دقیقه بچرونگه دارمن برم پیاده روی ،اولش وقتی بچه خابه بذار،اگه بچه بهونه گیره یه چیزی براسرگرمیش بذاروبه شوهرت بگوبه محض اینکه بچه اذیت کردبزنگه من صبحای زوداینکارو میکنم
اموزش زبان انگلیسی.اگر دوشاگرد معرفی کنید خودتان رایگان اموزش میبینید!!!!!l.bakhtiari@icloud.com
یه وقتهایی اگه کسیروداری که بچه رومیتونه نگه داره 2تایی تنهابریدبیرون_یه تاپیک باعنوان سیاست زندگی هست پیداش کن خیلی کمکت میکنه_اگه کسی لینکشودارهبذاره
اموزش زبان انگلیسی.اگر دوشاگرد معرفی کنید خودتان رایگان اموزش میبینید!!!!!l.bakhtiari@icloud.com
پاکدل جان ممنون
ولی همسرم کلا خونه نمیاد مگر برای غذا و خواب!تفریحش استخره و با دوستاش....
وقتی هم میاد همش میگه بچه رو بگیر تی وی ببینم و یا یک ساعت تو حمامه و مسواک و لالا !همین!زندگی ما شده این....

فکر میکردم داره تغییر میکنه یعنی خودش گفت سعی میکنم ولی زهی خیال باطل .....
دوباره روز از نو روزی از نو
آخه آدمی که سی و خورده ای یه مدل خاص بزرگ شده رو مگه میشه تغییرش داد؟!
پاکدل جان ممنون
ولی همسرم کلا خونه نمیاد مگر برای غذا و خواب!تفریحش استخره و با دوستاش....
وقتی هم میاد همش میگه بچه رو بگیر تی وی ببینم و یا یک ساعت تو حمامه و مسواک و لالا !همین!زندگی ما شده این....

فکر میکردم داره تغییر میکنه یعنی خودش گفت سعی میکنم ولی زهی خیال باطل .....
دوباره روز از نو روزی از نو
آخه آدمی که سی و خورده ای یه مدل خاص بزرگ شده رو مگه میشه تغییرش داد؟!