2777
2789
عنوان

امروز دوتا خانم داشتن همویگرو می زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 2239 بازدید | 59 پست
چند وقت پیش سر دعوای بچه ها یه پدر میزنه اون یکی رو میکشه🤐

وای یاخدااااااا.موهای بدنم سیخ.

داخل بازار میلی گلد رو نصب و کد من رو بزنید کد من👈            (milli-6u7qi )به هردو 5سوت طلا میده  ومعتبره داخل شبکه ی نسیمم میلی گلد رو تبلیغ میکنن.  اینم کد من.       milli-6u7qi

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه بار کوچیک بودم من مامانم شاغل بود خودم برمیگشتم با دوستم دعوام شد ننه ش‌یه خرس گنده ای بود وحشتناااک... اومد‌سراغ بچه کلاس پنجمی هرچییی تونست بهم گفت سر اینکه ب دخترش گفتم مزاحمم نشو همین. با گریه رفتم خونه مامانمم شمارشو داشت بهش زنگ زد انقد سرش داد زد ک نگو خخخخخ... طرف دیگه منو میدید فرار می‌کرد 

مدرسه تعطیل نیس مگه

تاپیک به روز شده 

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که اهمیتت درحدخاموش شدن نت گوشیه 😂خلاصه با خودشاخ پنداری وتوهم توطئه تاپیکارو به دعوا نکشیم🤍

بیشتر ببینید

تاپیک واسه 1401 😶‍🌫️

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

بیشتر ببینید
اره یادش بخیر خاطرات زنده شد

اخرش ک

نفهمیدی اون زنه شکایت کرد نکرد چیشد

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

بیشتر ببینید
کاش اونجا بودم جفتشون و میزدم خیلی از دعوا و کتک کاری بدم میاد

کاملا مشخصه😐🙄

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

کاش اونجا بودم جفتشون و میزدم خیلی از دعوا و کتک کاری بدم میاد

اره معلومه بدت میاد😂😂

امیدوارم یک روزی نی نی یار ها وجدانشون بیدار بشه و تعلیق شدن رو به حالت قبلی برگردونن 🙂💔