2777
2789
عنوان

**** مسابقه عکس کوچولوهای بهمن 90****

| مشاهده متن کامل بحث + 248530 بازدید | 2806 پست
به نظر هنوز 2هفته تا سال جدید و هفت سین باقیمونده میتونیم هم موضوع خونه تکونی داشته باشیم و هم هفت سین

البته اگه دوستان همکاری داشته باشن عوضش کلی عکس از نی نی ها گرفتیم

این دفعه رای گیری یکم زودتر انجام بدین تا به موضوع هفت سین هم برسیممممممممممممممممممم
با جازه شیواز جون
خوب من راستش حواسم نبود که تا کی وقت داریم عکس بذاریم .. میتونیم زود تر یه موضوع بذاریم و عکس بذاریم و موضوع بعدی بشه هفت سین .. الان هنوز دوهفته تا هفت سین مونده ... اینطوری عملا این دو هفته مسابقه نداریم ...
چون میخوام به حال و هوای این روز ها نزدیک باشیم و هیچ وقت دیگه سال همه خونه تکونی نداریم پس این هفته موضوع خونه تکونی خواهد بود ...
انشاله برنده هم موضوع بعدی رو هفت سین میگذاره
فقط رای گیری رو زود ترانجام میدیم و امید وارم همگی توی مسابقه شرکت کنین ... گناه دارم خوب یه بار موضوع دادم خخخخخخ
بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست. با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان به سر برد.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با شه موضوع خوبیه ولی باید یاد آوری کنم که قرار شد بعد از این ماهی یک بار مسابقه باشه

یعنی....

از 15 این ماه تا 10 ماه بعد فرصت عکس گذاشتنه

از روز 11 تا 14 هم زمان رای دادنه

و دوباره....

روز 15 اعلام نتایج آرا و معرفی برنده و دادن موضوع جدید

ترو خدا برای هر موضوع یه قانون نذارین

بیاین این موضوع رو هم به همون روال ادامه بدیم

البته اگه همه موافق باشن!
باشه عزیزم من حرفی ندارم
پس موضوع باشه همون نی نی و نوروز ... حالا هر چی مد نظرتون بود
یا هفت سین یا طبیعت بهاری یا شکوفه
آخه من خودم مثلا تا روز 15 فروردین تهران نیستم
حالا با موبایل میتونم رای بدم ولی چطوری عکس بذارم آخه؟ممکنه بقیه هم مثل من توی مسافرت نتونن عکس بذارن
بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست. با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان به سر برد.
2810