2777
2789
عنوان

چطور شوهرمو وادار ب طلا خریدن کنم.پوووف+شات پیام

| مشاهده متن کامل بحث + 590 بازدید | 52 پست
والا چیبگم حالا که طلا زیاد داری و اونم که بنده خدا هر وقت داشته باشه میخره  به نظرم برو یه تیک ...

وای همشو دوست دارم چون طلای نو با اجرت بگیرم باید کلی طلا بدم بعدم اصلا دلم نمیاد .چند وقت پیش ک ارزون تر بود خواستم النگو هامو با گردنبند مجلسی عوض کنم ۷ گرم به ضررم میشد دلم نیومد

جون مادرت لایک نکن  
مردا همشون همینن به جز یه عده معدود 😅 الکی فکر خودت رو مشغول نکن به فکر نی نی باش و حواست هم جنع کن ...

به زور ک نمیتونم ببرمش که اگر میتونستم حتما میبردم هههه ولی خب دیگه باید صبر کنم برخلاف میلم خیلی سخته

جون مادرت لایک نکن  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میخواستم راهکار بدین اومدین مث غلتک از روم رد شدین که عجبا🤣🤣🤣

دیگه عزیزم وقتی مو نداره چطوری میخوای بکنی🤣🤣🤣🤣 صبر بهترین راه حله برات فعلا

گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷    وزن هدف ۵۹🎯                           ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️   
چرا کندن موی خرس‌.. مگه  خدای نکرده زن دوم داره جای دیگه خرج کنه؟! وقتی مو نداره چطور میخوای ...

ایفد خسیسه که عمرا زن دوم داشته باشه خخخخخ

جون مادرت لایک نکن  
وا خب همه میخرن برای زنشون خخخخ ببین چند نفر هم گفتن  تازه کل فامیل برای زایمانم طلا میارن بعد ...

اولا که همه نمیخرن. اصلا باردار شدن هدیه نداره

بعدم زایمان با بارداری فرق داره

شما هم حالا صبر کن تا زایمان

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
دیگه عزیزم وقتی مو نداره چطوری میخوای بکنی🤣🤣🤣🤣 صبر بهترین راه حله برات فعلا

میترسم گرون تر بشه دیگه اصن نخره طلا فروشی ک مشتریشم بهم قسطی بدون چک هم میده اما این...یجوریه انگار اصلا تصمیم نداره قبلا گفت دو ماه پیش ک باردار نبودم یه گردنبند ۴۰گرمی دیدم خوشم اومده بود گفت دو سه ماه دیگه میخره برام اما فقط میبرتم هوا وام میکنه تا محکم بخورم زمین نمیگیره دروغگووو

جون مادرت لایک نکن  
اولا که همه نمیخرن. اصلا باردار شدن هدیه نداره بعدم زایمان با بارداری فرق داره شما هم حالا صبر کن ...

فک نکنم برای زایمانمم بخره کلا خودشو ب اون راه میزنه میگه میخرم منم دلم خوش میشه دیگه نمیخره

جون مادرت لایک نکن