2777
2789
عنوان

پای پسری که پول نداره ولی عاشقه بمونم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4516 بازدید | 65 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من که موندم بقیه اش نمیدونم چی میشه:))اگه باهاش خاطره نداری بهتره عاقلانه جدایی تا وابسته نشدی

سلام عزیزم خوبی 

من تو شرایط مشابه شما هستم میخاستم بدونم هنوز تو رابطه ایین ؟ پشیمون نیستین ؟ 

من یکساله با هم دانشگاهیم دوست شدم و بسیار هم علاقه دارم بهش تا الان واقعا خوب بوده اما سنش کمه و شرایط مالی صفر و ماشین هم نداره 

خانوادمم ک سخت گیر هرشب گریه میکنم ک اگ کات کنم باهاش خیلی عذاب مبکشم 

چالش اول مرداد وزن اولیه 96.500  مهر به 82.800 رسیدمچالش دوم  وزن اولیه 82 .......وزن الان  77.900 .........وزن 21 آذر 76.850.........وزن12دی 75.650.....۲۶ دی 74.250 .......وزن 14 اسفند 72.900......۲۱اسفند 71.900 وزن فعلی 69
بیشتر ببینید
سلام عزیزم خوبی من تو شرایط مشابه شما هستم میخاستم بدونم هنوز تو رابطه ایین ؟ پشیمون نیستین ؟ من یکس ...

پیامت دیدم قلبم گرفت اخه این قضیه مال ۳سال پیش بود

من بزرگترین اشتباه زندگیم کردم

و آخرش چون شرایط درست نمیشه اونم خسته  شدرفت.

من جدا شدم

و از تو خواهش میکنم جداشو ولی ب ی شرط اگه میبینی طرف مقابلت همش از اوضاع می‌ناله ب جایی بگه باهم درستش میکنیم البته اگه این حرف بعد یکسال بزنه و متوجه بشی ترس از دست دادنت داشته باشع وگرنه عمراا خواهش میکنم وقتتو نزار

گریه هست زاری هست ولی بعد ۶ماه تموم میشه

من واسه بحثی که یه هفته دیگه یادم نمیاد،خودمو ناراحت نمیکنم😉
پیامت دیدم قلبم گرفت اخه این قضیه مال ۳سال پیش بودمن بزرگترین اشتباه زندگیم کردمو آخرش چون شرایط درس ...

عزیزمم متاسفم ک یاد اور شد برات واقعا 

قصد ناراحت شدنت رو نداشتم

شما کات کردین یا اون چی شد ک کات شد رابطه  

من چن وقت پیش جدی با دوس پسرم خرف زدم ک اگ قصد درست کردن اینده رو داری باید بری سرکار و خب میخاد بره کارگری ساعت شیش تا دوازده شب 

ولی خب قبل اینکه من بگم خودش همیشه از شرایطش ناراضی بود ک نمیرفت سرکار 

ولی با این وجود قراره بهم سخت بگذره خیلی میترسم این وسط دوباره برام خاستگار بیاد چون شرایطم از همه نظر خوبه

امیدوارم ک پیشرفت کنه نمیدونم چجوری بعضیا دو تایی زندگی رو میسازن اخه ی ماشین هم نداره بنده خدا 

وگرنه فکر اقتصادی داره پول نداره 

چالش اول مرداد وزن اولیه 96.500  مهر به 82.800 رسیدمچالش دوم  وزن اولیه 82 .......وزن الان  77.900 .........وزن 21 آذر 76.850.........وزن12دی 75.650.....۲۶ دی 74.250 .......وزن 14 اسفند 72.900......۲۱اسفند 71.900 وزن فعلی 69
بیشتر ببینید