2777
2789
عنوان

پای پسری که پول نداره ولی عاشقه بمونم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4529 بازدید | 65 پست
اره واقعا میفهمم زندگی پولداری ولی با اخلاق بد یا کسی که دوست نداره چقد مسخرس :) 

دقیقا پول و خونه و ماشین با تلاش و اینکه پشت هم باشید به دست میاد درسته سخته ولی نشد نداره ولی عشق با هرکسی و همینطوری به دست نمیاد من یه خواستگار داشتم وکیل بود ماشین داشت خونه هم راحت می تونست بخره فوقش یکی دوسال بعد ولی اخلاق نداشت بلانسبت شعور نداشت خیلیم خسیس بود 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من واقعا طرف مقابلتو نمیشناسم اما مردا  اکثرا عشق دوران بی پولیشونو ی روز فراموش می کنن اونم مو ...

صد درصد موافقم

اکثر مردایی که از سن کم استارت زدن با همسرشون

تو سن ۴۰-۵۰ سالگی که وضعشون خوب بوده خیانت کردن

من خودم تو نزدیکانم دارم دانشجوشو صیقه کرد به زنش گفت ۱۱۴ تا سکه چقدر میشه۱ میلیاردو ۸۰۰ من ۲ میلیارد میدم برو نمون

حالا اون بیچاره از ۱۹ سالگی باهاش بود باهاش ساخت ۲۰ سال گذشت الان با ۲ میلیارد مزدشو میزاره کف دستش

کم پیش میاد مردا قدر یدونن

من خودم سر مشکل شوهر سابقم طلاهامو دادم بهش

بهم گفت دوبرابر میخرم نخرید یطرف حقه منم خورد

من زن همچین کسی شدم الان دوس دارم جدا شم 

تو نکن اینکارو من خونه هم خریدم امازیر باز قرض و قسط بریدم با یکی ازدواج کن که حتی اگه کار هم نداشت پول داشته باشه پولدار و با اخلاق برا من بود خودم عاشق شده بودم ولی الان پشیمونم 

خواهشا عقده ای ها ریپلای نکنن حوصله بگو مگو ندارم مرسی اه
خوب مردی که دوستت نداره اصلا نمیاد بگیرتت که این چه مثالیه الان پسراییکه دوست دارن نمیان خواستگاری ...

عع جدی میگی؟ پس این همه خیانت و نامردی و هزار چیز دیگه الکیه؟ بله میگیره یا با حرف خانواده ش یا به امید اینکه علاقه به مرور به وجود میاد و این حرفا این چیزا کم نیست 

ببخشید عزیرم ولی این حرفا واسه چند سال پیشه الان واقعیت اینه که جوونا از صفر نمیتونن زندگی تشکیل بدن ...

مگه حتما باید همه خونه داشته باشن؟ این همه مستاجر 

اخه الان خانواده ها هم نمی تونن کمک کنن چون خودشون زندگیشون رو بچرخونن خیلیه کمتر کسی پیدا میشه برا پسرش خونه بخره 

من که موندم بقیه اش نمیدونم چی میشه:)) اگه باهاش خاطره نداری بهتره عاقلانه جدایی تا وابسته نشدی& ...

عی منم نمیتونم دل بکنم

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 
مگه حتما باید همه خونه داشته باشن؟ این همه مستاجر  اخه الان خانواده ها هم نمی تونن کمک کنن چون ...

من حرفی از خونه خریدن نزدم گفتم جوونا نمیتونن از صفر زندگی بسازن واقعا باید ساپورت بشن 

به هر حال هر دختری حق انتخاب داره یکی میتونه با نداری بسازه یکی نمیتونه 

چند سالته 

کارش،چیه 

اینام مهمه بگو بهتر بتونیم نظر بدین

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 
عع جدی میگی؟ پس این همه خیانت و نامردی و هزار چیز دیگه الکیه؟ بله میگیره یا با حرف خانواده ش یا به ا ...

اکثرا خیانتا بخاطر سادگیه زنهاست

چرا مردا هرچی میخرن بنام خودشون میکنن چرا سه دنگ سع دنگ نمیشه

مگه فقط خودشون دارن برا زندگی تلاش میکنن

از ماست که بر ماست

جسارتا شما کجایین که جووناتون با یکمممممم جمع و جور کردن خونه میخرن ؟!

یکم که نه 

متوجه اشتباه جملم شدم! 

تازه

با گرفتن وام(اگه بدن) با قرض کردن شاید بشه یه خونه کوچیک اجاره کرد🙂🥲

ولی خب نمیشهم با کسی ازدواج کرد که خونه نداره

حتی پشتیبان مالی هم نداره

حالا ماشین میگیم جز واجبات نیس

اره بابا من کلی مردای این جوری دیدم.جلوی مردا خیلی از خودگذشتگی هم دیگه نباید کرد

میشناسم طرف برای خریدن زمین به زنش گفته برو با جواز کسب آرایشگریت ۱۰۰ ملیون وام بگیر بدهی زمین و بدم

طرف وام گرقته داده شوهرش

شوهره بهش خیانت کرده همون زمینم انتقال داده پدرش تا پروسه طلاق تموم بشه

زنه الان داره وامی که برا شوهرش گرفته رو میده

یکم که نه  متوجه اشتباه جملم شدم!  تازه با گرفتن وام(اگه بدن) با قرض کردن شاید بشه یه خ ...

نشد نداره من دور و برم زیاد دیدم و میبینم کسایی که از مستاجری شروع کردن ،بله خونه باشه که بهتره اما شرایط اقتصادی الان توقع زیادیه