من بچه هام شیر به شیر هستن از سال ۹۷ تا الآن مدام تو بارداری و شیردهی بودم و هستم😂دیگه از پارسال که دخترم دنیا اومد پوستم داغون شده.همش دنبال راه چاره بودم که افتادگی و شلی پوستمو جلوشو بگیره و حتی به حالت اول برگردونه.کلا هیچ کاری نمیشد کرد چون داشتم بچه شیر میدم و هرچی تزریق بشه مستقیم وارد شیر هم میشه.خلاصه یه مدت قبل اسم هایفوتراپی رو شنیدم و کلی تحقیق کردم و بلاخره دیروز رفتم هایفو😊 خداروشکر خیلی خوب بود.یه روش غیرتهاجمی و بی خطره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یه روش جوانسازیه.تزریق نداره.با یه دستگاه کوچیک کلاژن سازی پوست رو تحریک میکنن.من پیش درمانگر طب سنتی انجام دادم عوارض کار رو درنظر میگیره و بهترین روش رو پیشنهاد میده.دستگاهش با ولتاژ پایین بود حدود ۵۰ دقیقه رو پوستم کار کرد میگه ولتاژ بالا باعث ضعف بینایی میشه.گفت ۵ روز به پوستم آب نزنم و کرم و اینا استفاده نکنم.الان کاملا حس میکنم پوستم سفت تر شده و وقتی میخندم کنار چشمم خطوط پنجه کاغی کمتر و ریزتر ایجاد میشه.البته اگه چین و چروک افتاده باشه فک کنم کمتر موثر باشه.برای صورتهای لاغر و پوستهای افتاده مفیده.دو هفته بعد میرم تا روی خط خنده و کنارچشمم دوباره کار کنع.واسه من آشنا بود ۶۵۰ گرفت بالای دو تومن هم دیدم.من تبریزم