2777
2789
عنوان

متولدین فروردین 90

| مشاهده متن کامل بحث + 38564 بازدید | 407 پست
سلام
چه جالب. می بینم که مامانای فروردین 89 اومدن اینجا. منم مامان فروردین 89 هستم. دقیقا مثل دو سه تا مامان قبلی، چشمم که خورد به این تاپیک دوست داشتم بازش کنم و ببینم حس و حال شما الان چطوریه.
یه توصیه دوستانه دارم و اون اینکه اگه این دوران رو سخت نگیرید، سخت نمی گذره.

ایشالا نی نی های نازتون صحیح و سالم به دنیا بیان.
سلام
برای منم جالب بود ! منم مامان فروردین 89 هستم . (18 فروردین ) یه دختر ناز دارم
دوست داشتم الان پارسال بود . خیلی دوران بارداری زیبا و قشنگه . یادش بخیر . باروزا و شباتون و لحظه لحظه هاتون حال کنین که دیگه تکرار نمیشه ها !!! بعد هم که نی نی ها به تکون خوردن افتادن که دیگه حسابی کیف می کنین ایشالا . مراقب خودتون باشین و در پناه خدا بمونین ایشالا
بسم الله الرحمن الرحیم .......... یا الله یا رحمن یا رحیم ؛ یا مقلب القلوب ؛ ثبت قلبی علی دینک . (دعای غریق را زیاد بخوانیم)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی سارا جان و مانلی جان که به اینجا سر میزنید...دیگران و نمیدونم...اما باور کنید با حرفاتون من یکی اروم میشم.....از استرام کم میشه...همش فکر میکنم فقط منم که استرس و ترس دارم و این دوران و سخت میگیرم...ولی الان میفهمم که این برای همه هست و فقط باید حس اضطراب و به لذت تبدیل کرد.....
قوی کسی است که ، نه منتظر میماند خوشبختش کنند و نه اجازه میدهد بدبختش کنند

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers
سلام به همه وای سمیرا استرس رو نگو ... همه اش می یاد سراغم ..بچه خوبه ؟؟؟ الان قلبش می زنه ؟؟ نکنه کاریش بشه ؟؟ خلاصه که بخاطر اینکه فکر نکنم کتاب می خونم ... قران می خونم ... فیلم می بینم ... ولی بازم ته ذهنم همه اش مشغوله
کوله بارم بر دوش، سفرى مى‎ ‎باید،سفرى تاته تنهایى محض...

هرکجا لرزیدى،از سفر ترسیدى ، فقط آهسته بگو: من خدا را دارم!
2805
سلام مژده جون و سفید برفی و مریم خانوم...خوش اومدید...البته که اینجا تاپیک خودتونه...تاپیک نی نی های فروردین 90....
قوی کسی است که ، نه منتظر میماند خوشبختش کنند و نه اجازه میدهد بدبختش کنند

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers
سلام مامانای عزیز
من آخر اردیبهشت مامان میشم به امید خدا. میدونم شما همه فروردینی هستید اما اگه میشه منم بازی بدین. آخه من اینجا تو غربت خیلی دلم گرفته و به دوستایی که شرایط مشابه دارند خیلی خیلی نیازمندم.
2810