2777
2789
عنوان

متولدین فروردین 90

| مشاهده متن کامل بحث + 38564 بازدید | 407 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان
شیدا جون آره همانطور که قبلا گفتم 23 آبان رفتم سونو نی نی من دختره دعا کنید سالم و صالح باشه
راستی سمیرا میس جون بهت تبریک میگم آرزو میکنم همه نی نی ها سالم بدنیا بیان
منم به شما تبریک میگم مامان سامی عزیز...انشالله دختر تو هم سالم باشه...وای که دختر داشتن چقدر لذت داره......دعا کن نینی بعدی من دختر سالم باشه
قوی کسی است که ، نه منتظر میماند خوشبختش کنند و نه اجازه میدهد بدبختش کنند

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers
سلام دوستای عزیز نینی منم دختره و 26 فروردین ایشالا به دنیا میاد چرا این تاپیک سوت کوره؟؟ مامانای خرداد از ما جلوترنااااااااااااا
عشق 2 حالت داره ...عشق مادر به فرزند...، عشق خدا به بنده....... بقیه ش تاثیرات هورمونیه ..

سلام مژده جون...مبارکت باشه عزیزم..انشالله به سلامتی دنیا بیاد...منم با لیست موافقم...اما الان 2-3 تا لیست برای مامانای فروردینی هست...باید یه فکر جدید بکنیم
قوی کسی است که ، نه منتظر میماند خوشبختش کنند و نه اجازه میدهد بدبختش کنند

Lilypie First Birthday tickers

شیدا جون جرا نگران باشی دلو بسپار بخدا ارامش تو از همه جیز برای نی نی بهتره .. اگر نی نی و سلامتشو دوست داری باید اروم باشی..
در ثانی همیشه همیشه از گذشته گفتن من خودم خیلی اعتقاد دارم هیج وقت از هیجی نترس..نگران بودن طبیعی من هم نگرانم ولی ترس نداره تو مراقب خودت هستی و هر جی دکترت میگه انجام میدی بعد هم از اول تا اخر از خدا کمک بخواه.. سعی کن قران بخونی خیلی ارومت میکنه.. یا گوش بده به صدا ی قران هم برای تو خوبه هم برای فسقلی..
خانومی یک روز برگردی به این روزها میبینی جه روزهای قشنگی را داری به خاطر ترست از دست میدی ..
ببخشید اگر زیادی رفتم رو منبر...
2810