2777
2789
عنوان

متولدین فروردین 90

| مشاهده متن کامل بحث + 38564 بازدید | 407 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها منم نی نی ام پسره 6 فروردین هم بدنیا می یاد دکترم بهم گفت من می خوام برم مسافرت بچه ات رو اسفند ماه به دنیا میارم اما من قبول نکردم دوست دارم بچه ام فروردینی باشه اگه کسی دکترخوب تو شیراز سراغ داره بهم معرفی کنید
سلام دوستان...
خوشحالم به این تاپیک سر میزنید...
منم شنبه میرم سونو...وای دل تو دلم نیست ببینم چیه...من برای رنگ اتاق یه چیزی انتخاب میکنم به دو جنس بیاد ولی بعد از سونو میرم برای خرید...
قوی کسی است که ، نه منتظر میماند خوشبختش کنند و نه اجازه میدهد بدبختش کنند

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers
سلام مامانا مهربون
اگه سونو معمولی میرید دوربین فیلم برداری فراموش نکنید,من که اینقدر بیقرار دیدنش بودم موقع سونو هیچی تشخیص نمی دادم , خدا رو شکر که فیلم گرفتمو حالا هر روز نگاهش می کنم قربون صدقش میره , فقط اینم بگم با سونو 13 هفتگی خیلی متفاوت بود , خیلی بزرگتر شده
سلام مامانا... گفتم شاید دوست داشته باشید برای نی نی هاتون لالایی بخونید تا بعد از بدنیا اومدن با این لالایی اروم بشه..

لالالالا گل نازم

* تویی سرو سرافرازم

* تویی سرو و تویی کاجم

* تویی افسر، تویی تاجم

* لالالالا گل نرگس

* نباشم دور، ِز‌‌ تو هرگز

* همیشه در برم باشی

* چو تاجی بر سرم باشی

*لالالالا گل مریم

* چه گویم از غم و دردم

*غم من در دلم پنهان

* بیا اینجا بشو مهمان

* لالالالا گل مینا

* بخواب آروم ،گل بابا

* بابا رفته ، سفر کرده

* الهی زودی برگرده

* لالالالا گل شب بو

* نگاهت می کند جادو

* ببینم چشم شهلایت

* به زیر آن کمان ابرو

* لالالالا گل پونه

*انار کردم واسَت دونه

* انار سرخ ِ یاقوتی

* بخورای گل، نگیر بونه

*لالالالا گل صدپر

* نشه هرگز گلم پرپر

* بمون با من گل خندان

* نبینم چشم ِ تو گریان

* لالالالا گل لاله

* میریم فردا خونه خاله

* ندیدم خاله جانت را

* الان چندین و چن ساله

* لالالالا گلم خوابید

* به رویش نورِ مَه تابید

* لالالالا گلم زیباست

* برای من ، همه دنیاست
سلام از زایمان باور کنید از وقتی فهمیدم که باردار ام وقتی به زایمان فکر می کنم تنم می لرزه می رم تو فکرش گریه ام می گیره فقط کارم شده دعا کردم که خدا بهم یه صبر و تحمل بده که بتونم بچه ام رو بدنیا بیارم
شیدا جون ، فکر می کنم همه مادر ها از زایمان میترسن

ولی خوب سعی کن از الان بهش فکر نکنی ، برای نی نی خوب نیست
شاید زندگی آن جشنی نباشد که آرزویش را داشتی ، اما حال که به آن دعوت شدی تا میتوانی " زیبا برقص"
شیدا جون سعی کن بهش فکر نکنی , نگرانی و استرس برای نی نیت اصلا خوب نیست , من تو اطرافیانم خیلی ها رو دیدم به خاطر استرس بچه هاشون نا آرام هستند , به خدا بسپار , ببین روزنه چقدر بچه به دنیا میاد بعدش هم به لحظه های شیرین بعد از تولد فکر کن .....
2810