2777
2789
عنوان

حس میکنم شوهرم لاغریمو دوست نداره 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2893 بازدید | 103 پست
158

استارتز من چی بگم پس  قدم ۱۶۰ وزنم ۴۱😐😕تازه باز حس میکنم چاقم😕😂

میشه با دلای پاکتون برای رسیدنبه آرزوهام و برآورده شدن حاجتم.برام یه صلوات بفرستید؟🥲ای کسی چ امضامو خوندی امیدوارم هرچی خوشبختی توی دنیاس توی زندگیت بیاره و هرگز رنگ غم نبینی🤍
[QUOTE=264642705]با ۷۵ ک خیلی تپل بودی 😐 [/QUOTE یه کم تپل بودم ولی خیلی خشکل وتوپر بودم... فر ...

باید بری پیش دکتر درست و کامل راهنماییت کنه هرکسی شرایط بیماریش فرق داره با کس دیگه

مشاور کنکورم تیم خفنی داریم اگه خواستی مشاور همراهی برا کنکورت داشته باشی پیشتم حتما بهم پیام بده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

[QUOTE=264642705]با ۷۵ ک خیلی تپل بودی 😐 [/QUOTE یه کم تپل بودم ولی خیلی خشکل وتوپر بودم... فر ...

میدونستی یکی از دلایل قندخون همون اضافه وزن بوده.پس دیگه دنبال این نباش دوباره چاق بشی

پارسا پسرمامان😍

با قد ۱۵۸ عزیزم ۷۵ کیلو زیاد نیست!؟؟😐🙄

چاقی خوبه ولی نه اینکه از فرم بدن خارج بشی

آلفا هستم💪                                                       آدمای قوی پای رفتنشان سریع است و دست ماندنشان محکم، بستگی دارد اونارو به چه نتیجه ای رسونده باشید....                                    
وای منم همین قد و وزنو دارم تقریبا شب و روز حرص میخورم که چاقم، چه اعتماد بنفسی داره استارتر

من ۱۶۹ قدم ۶۰ کیلو ک شدم گریه میکردم فک میکردم خیلی چاقم 😐😂 نمیدونم چجوریخ ک ۱۵ کیلو اضافه وزن واسش ایده آل بود الآنم ناراحته از اینکه وزنش اندازس😂 

فک میکنم سلامتیت مهمتر از چاقی لاغریه

من قدم ۱۶۳ هست وزنم ۵۸ میگم چاقم 😐

آلفا هستم💪                                                       آدمای قوی پای رفتنشان سریع است و دست ماندنشان محکم، بستگی دارد اونارو به چه نتیجه ای رسونده باشید....                                    
فک میکنم سلامتیت مهمتر از چاقی لاغریه من قدم ۱۶۳ هست وزنم ۵۸ میگم چاقم 😐

پس من چی بگم 🥲

قدم ۱۷۲ وزنم ۵۵ شوهرم میگه یه کم دیگه لاغر شو ۵۰ بشه 🤐

بعد از اون همه باران خون 🌈 بلاخره میاد رنگین کمون 🌈✌️
پس من چی بگم 🥲 قدم ۱۷۲ وزنم ۵۵ شوهرم میگه یه کم دیگه لاغر شو ۵۰ بشه 🤐

به خدا این مردا دیوونن... 🤦‍♀️