2777
2789
عنوان

حس میکنم شوهرم لاغریمو دوست نداره 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2893 بازدید | 103 پست
خدا کنه کسی دیابت نگیره.... میگن درد هر کی بار خودشه 

عزیزم مشکل دیابت جدا. اون رو انشالله خداکمک کنه خوب خوب بشی ونیاز به هیچ پرهیز ودارویی نباشه انشالله.🤲 الان بحث اصلی شما توی تاپیکت وزنت هست که همه میگن وزنت الان خوب شده تازه. به نظرم شما بخاطر دیابت دچار مشکلات روحی  وافسردگی شدی وربطش میدی به چاقی ولاغری. وگرنه منم یه زمانی بعدازشیردهی  ۴۸ کیلوبودم. هرچی شوهرم میگفت خیلی لاغرشدی میگفتم خیلی هم خوبه. تازه شدم مثل دخترای ۱۵ساله😊

پارسا پسرمامان😍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم مشکل دیابت جدا. اون رو انشالله خداکمک کنه خوب خوب بشی ونیاز به هیچ پرهیز ودارویی نباشه انشالله ...

منم همه بدبختی‌هام به خاطر ديابته.... که این تاثیر ها رو روم گذاشته.... 

۲۷ وزنم ۹۶

سعی کن با سالم خوری وحذف قندای طبیعی وپیاده روی بتونی قندت رو بیاری پایین وزنت رو هم کم کن.... شما آزمایش رو زود انجام بده.... قندت بالا هستااا بیخیال نباش دکتر اگه نیاز باشه برات دارو مینویسه ولی شما از الان روش تغذیه وزندگیت رو عوض کن تا دیابتی نشی.... که خیلی سخته

منم همه بدبختی‌هام به خاطر ديابته.... که این تاثیر ها رو روم گذاشته.... 

عزیز دلم 😘پس بجای غصه خوردن بخاطر وزنت، روی روحیه خودت کارکن. برو لباسهایی که قبلا میدیدی وخوشت میومد ولی سایزت نبود روالان بخر وبپوش وبه خودت بگو چقدر بهم میاد🤩🤩.توی پست قبلیم گفتم منم یه زمان از ۶۲ کیلو ۴۸ کیلوشدم. ولی زیادبرام مهم نبود. شماهم‌همیشه اینجوری نمیمونی که بخاطر رژیم خیلی فشرده اینقدرکم‌کردی.بعدا وزنت دوباره بالاتر میکنه

پارسا پسرمامان😍

[QUOTE=264642705]با ۷۵ ک خیلی تپل بودی 😐 [/QUOTE یه کم تپل بودم ولی خیلی خشکل وتوپر بودم... فرم بدنم خوب بود.... تو آشنا اقوام دیابتی ندارین مثل من باشه.... اگه میشناسین راهنمایی کنید که چطور کنترل میکنن... چند ساله دیابت دارن؟! 

تصمیم دارم برم برام برنامه غذایی بنویسه 

این که غصه ندارع گلم الکی خودتو ناراحت کردی میری دکتر تغذیه اونم با توجه به بیماریتو... بهت برنامه میده و شماهم چاق میشی یکم 😁

میشه با دلای پاکتون برای رسیدنبه آرزوهام و برآورده شدن حاجتم.برام یه صلوات بفرستید؟🥲ای کسی چ امضامو خوندی امیدوارم هرچی خوشبختی توی دنیاس توی زندگیت بیاره و هرگز رنگ غم نبینی🤍
158

خب با این قد وزن ۵۸ ک اصن ایده آله حتی از ایده آل یه ذره ام بالاتره لاغر نیستی ک دختر خوب

مشاور کنکورم تیم خفنی داریم اگه خواستی مشاور همراهی برا کنکورت داشته باشی پیشتم حتما بهم پیام بده