2777
2789
عنوان

کیا شوهراشون دچار انحرافات جنسی هستن؟ 😔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 14027 بازدید | 113 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانوما بگید رفتار شوهرم انحرافه مثلا میگه از رابطمون به دوستات چیزی میگی بعد میگه توضیح بده چیا میگی ...

اره انحراف داره

به جز رنج،چه بود سهمت از این همه عشق؟؟ای مظلوم ترین عاشقه دنیا⚘مادر⚘
چندسالشه بهتر با یه دکتر مشورت کنی من روانشناس ام 

میشه بگی رفتار شوهر من انحرافه یا نه؟؟بهم میگه از رابطمون به دوستات میگی یا میگه توضیح بده چیا بهشون از رابطمون میگی یا میگه مثلا رفتیم خونه خالت س ک س کنیم صدامون بشنون اوناهم انجام بدن

ببخشید شوهر منم همش تو رابطه میگه از رابطمون پیش دوستات چیزی میگی همش اینو میپرسه یا میگه چیا میگی ب ...

اره عزیزم اگر کسی از فامیل زن هم ازتون قد وزن سایز سینه پرسید نباید گفته بشه بعضی ها شوهر هاشون ازشون میخوان که بپرسن و بهشون بگه از رابطه تون با خانم ها هم صحبت نکنید

اره عزیزم اگر کسی از فامیل زن هم ازتون قد وزن سایز سینه پرسید نباید گفته بشه بعضی ها شوهر هاشون ازشو ...

نه شوهرم نمیگه ازشون بپرسم اصلا دوستامو ندیده فقط میگه از رابطه خودمون چیزی گفتی؟؟اگه گفتی چیا گفتی

اره حین رابطه . اصلا دوستامو ندیده ها درمورد رابطه اوناهم نمیپرسه فقط میگه رابطه خودمون رو گفتی براش ...

آهان نه میخواد بیستر تعریفش کنی میخواد نقاط مثبت رابطه تون بدونه چیارو دوست داری

اےدردلم نشستہ💖ازتــــــوکجا گُریــزم؟¿.
نه شوهرم نمیگه ازشون بپرسم اصلا دوستامو ندیده فقط میگه از رابطه خودمون چیزی گفتی؟؟اگه گفتی چیا گفتی

نه اینو جدا از بحث شما گفتم 

انحراف داره شوهرتون اول خودتون پیش یه مشاور برین بعد هم اگر خواست شوهرتون

باید مراجعه کن اصلن  هم عادی نبس

تازه اومدم نی نی سایت ینی قبلنم یک سال پیش عضو بودما بعد قانون نی نی سایتو نمیدونستم ترکیدم ینی خودشیرینی های نی نی سایت زحمت کشیدن گزارش زدن  بعد هرکار کردم با چن شماره نشد ک نشد   حتی تو تلگرامم پیام دادم نشد ب هرکی گفتم میگف وااا چرا عضوت نمیکنن ینی هر بار ک موفق نمی‌شدم کلی خودشیرین های گرامی رو فوش میدادم  خلاصه بعد کلی الافی ول کردم کلا  فقط تاپیک میخوندم تا این ک پری شب باز خط جدید یکی از خانوادم گرف منم شاخک هام تکون خورد  گفتم دوباره شانسمو امتحان میکنم ک خداروشکر بلههههه عضو شدم باباخره  کلی ذوق مرگ شدم خلاصه اینو گفتم ک جان مادرتون دیگ الکی گزارش نزنین شاید یکی عین من قانون این جارو بلد نیس دم بچه های با معرفت نی نی سایت گرم مخلص همشون بوس ب کلتون  

ببرش دکتر 

اگه توجه نکنی میره یه جا دیگه

عزیزان تکرار تاپیک هام به معنی تبلیغ نیست×به خاطر دیدن اکثریت افراد هست،در ضمن من کار تبلیغ انجام نمیدم اگر فکر می‌کنید تبلیغ میکنم میتونید تاپیک های قبلی مشابه رو بخونید اونجا جواب دادم]
2810