2777
2789
دارم هم برای بچه هام هم خودم 

هر روزتون رو می نویسد یا فقط اتفاقات مهم بعضی روزهارو؟

و بنظرتون نوشتنش مفیده؟

تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راهنمایی که بودم داشتم  ماجراهای عشقیمو هرروز توش مینوشتم چندبار مامانم پیداش کرد ب.گا رفتم نم ...

واااای🤣🤣🤣🤣🤣چه سمی بودههه🤣🤣🤣🤣یاد فیلما افتادم

وقتی میخونیشون چه حسی داری؟ باحاله؟

خیلیییی 

مخصوصا اونجاها ک ویژگی های همسر مورد نظرمو نوشتم. بعد چن سال ازدواج کردم باادمی ک همون ویژگی رو داره .براشوهرم میخونم ذوق میکنه 🤣 

البته خاطره تلخ هم داخلش هس ک اشکام در میاد 

هر روزتون رو می نویسد یا فقط اتفاقات مهم بعضی روزهارو؟ و بنظرتون نوشتنش مفیده؟

اتفاقات مهم. ماهگرد بچه هام از بارداری براشون مینویسم خیلی خاطره های شیرینی هستن وقتی میخونم برام خیلی چیزا زنده میشن

مامی بهار و بهراد   

واااای🤣🤣🤣🤣🤣چه سمی بودههه🤣🤣🤣🤣یاد فیلما افتادم

نمیدونی وقتی دیدم فقط خدارشکر کردمم که اشنااا نبوددد 

وگرنه دیگه از این ور شهر تا اون ور شهر میفهمیدن چه گندایی زدم 

فقط اون لحظه رو تصور میکنم ک بابام رفته کیس رو ازش گرفته 😁🤩😂

برای خوب شدن بچه فامیلمون که لکنت داره یه صلوات میفرستی؟  الهم صل علی محمد و آل محمد 
خیلیییی  مخصوصا اونجاها ک ویژگی های همسر مورد نظرمو نوشتم. بعد چن سال ازدواج کردم باادمی ک همو ...

عه منم ویژگی های همسر آیندمو نوشتم     

یعنی الان شما همسرتون همون ویزگی ها رو دارن ک می خواستین؟  

تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻
اتفاقات مهم. ماهگرد بچه هام از بارداری براشون مینویسم خیلی خاطره های شیرینی هستن وقتی میخونم برام خی ...

الهی  

خوب کردی 😁 ان شاللع همون میشع ک میخای بلع همونا شده.تطبیق ۱۰۰ درصدی داره

وای چقدر خوب پس تونستین ذهن تون رو به خوبی کنترل کنین 

هر روز اون ویژگی ها رو می خوندین ؟ 

چون میگن برا اینک به واقعیت بپیونده باید مدام ببینیش و مرور کنی شما چیکار می کردین که باور کنین همسر من باید حتمن همین ویژگی ها رو داشته باش؟

وای چقدر خوب پس تونستین ذهن تون رو به خوبی کنترل کنین  هر روز اون ویژگی ها رو می خوندین ؟  ...

همیشه ک نمیخوندم هروقت خاستگاری میومد رد میکردم. خاطره اون روزو مینوشتم باز ب خدا میگفتم چی میخام ☺️