2777
2789
عنوان

خانومای گل ومامانای مهربون یه لحظه بیاین..

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 19 پست
بعدواکسن چندماهگی عزیزم؟خداکنه درست بشه خیلی ناراحتم😭ازشمابعدچندوقت اندازش برگشت؟

خخخ چرا هجده رو جا گذاشتم چند روز بعد واکسن هجده ماهگی مال من از اول یکیش خیلی درد میگرفت کمتر دادم یکم کوچکتر بود بعد دو سه ماه هردوتا کوچیک شدن و هم اندازه

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
یعنی از ۲۰ ماه و بیست و دو روزگیش بگیر چون تا اون زمان بهتر نگیری ولی بازم ببین اگه برات مشکلی ایجاد ...

چشم عزیزم .من بخاطراینک فرم سینه هام بهم نریزه میخام بگیرمس واینک ۲۰کیلوتودوران شیردهی کم کردم بدنم ضعیف شده

من درتاریخ 1403/12/16وزنم ۶۷کیلو شد🥰خدایاشکرت زیااااد😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خخخ چرا هجده رو جا گذاشتم چند روز بعد واکسن هجده ماهگی مال من از اول یکیش خیلی درد میگرفت کمتر دادم ...

خداکنه منم اندازع بشه

من درتاریخ 1403/12/16وزنم ۶۷کیلو شد🥰خدایاشکرت زیااااد😍

وای چقدعااالی منک افسردگی گرفتم😔تودوران شیردهی هم اندازه هاش فرق نکرد؟

یه کوچلو احساس میکنی اندازه ها یکی نیست.اخه یکی پر شیره و یکی نه

💫💫💫اگر نظم، انگیزه و اراده داشته باشید … هیچ چیز غیر ممکن نیست💫💫💫