2777
2789

دخترم۱۸ماهشه وازاول شیرخودمومیخورد تاسفانه یه سینمونمیگرفت منم میدوشیدم چندوقته شیرسینه ایی ک نمیگرفتع کم شده ووقتی سوتین ندارم مشخصه .میترسم ازشیربگیرمش همینطوری کوچیک بزرگ بموبه 😔بنظرتون همین ماه ازشیربگیرمش ؟الان ۱۱/۵۰۰وزنش دکترگفته وزنش خیلی خوب خدارشکر ضعیف نمیشه ازشیربگیرمش😔عڋاب وجدان دارم ولی فرم سینمم داره بهم میریزه

من درتاریخ 1403/12/16وزنم ۶۷کیلو شد🥰خدایاشکرت زیااااد😍

منم ۱۸ ماه میگیرم دیگه وقتشه

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

باید اول تو حمام با آب گرم خالی می کردی سی‌نت رو بعد که آوند برعکس می گرفتیش مثل اون‌یکی سی‌نت می دادی کم کم می خورد مثلا من وقتی شیرنی خامه ای می خوردم دخترم نمی خورد خالی می کردم دوباره پر شد می دادم می خورد تو خواب برعکس بده یواش یواش بخوره بعدم زودتر قطع کنی خوبه دندوناش خراب پوسیده نشه با مسواک دندوناش رو بمال حتما 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان چندوقتشه گلم؟

۱۶ ماهشه

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
باید اول تو حمام با آب گرم خالی می کردی سی‌نت رو بعد که آوند برعکس می گرفتیش مثل اون‌یکی سی‌نت می دا ...

یعنی زودترازشیربگیرمش؟شمابچتون چندوقتش بودشیرش ندادین؟

نترس مال منم همینجوری صد دخترم از همون اول سینه سمت چپ رو نخور شیرش خشک شد کوچیک شد سینه سمت راست بزرگ بود منم مثل شما میگفتم نکنه همینجوری بمونه    دخترم دوسالش شد از شیر گرفتمش سینه ی سمت راستی هم کوچیک مثل سینه سمت چپ هر دو یه اندازه هستند نگران نباش عزیزم

نگران نباش منم کلا یه سینمو نمیگرفت از بس خودم خودمو خوردم که نکنه بعد شیر گرفتن تابه تا بشه شب و روز نداشتم.یکیشو دوسال دادم ولی یکیش همون ماه اول خشکید.حالا انگار نه انگار.اصلا فرقی با هم ندارن

💫💫💫اگر نظم، انگیزه و اراده داشته باشید … هیچ چیز غیر ممکن نیست💫💫💫

من بعد واکسن ماهگی گرفتم 

بعد از شیر گرفتن تا مدتی تا به تاست بعد درست میشه نگران نباش 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
نگران نباش منم کلا یه سینمو نمیگرفت از بس خودم خودمو خوردم که نکنه بعد شیر گرفتن تابه تا بشه شب و رو ...

وای چقدعااالی منک افسردگی گرفتم😔تودوران شیردهی هم اندازه هاش فرق نکرد؟

من بعد واکسن ماهگی گرفتم  بعد از شیر گرفتن تا مدتی تا به تاست بعد درست میشه نگران نباش

بعدواکسن چندماهگی عزیزم؟خداکنه درست بشه خیلی ناراحتم😭ازشمابعدچندوقت اندازش برگشت؟

یعنی از ۲۰ ماه و بیست و دو روزگیش بگیر چون تا اون زمان بهتر نگیری ولی بازم ببین اگه برات مشکلی ایجاد می کنه نگير

لطفا یه دفعه هم از شیر نگير که لجباز شه ،مثلا اگه ۱۰ دفعه شیر می خوره در طول روز اون رو آروم آروم در طول یک هفته به سه بار برسون و هفته بعد تا یک بار و نهایتا شیر صبح حذف وشیر شبم همین طور آرام بگیر