2777
2789
عنوان

خیلی دلم میخواد بمیرم💔دوباره پانیک شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 22 پست
جون ندارم پاشم بزور از تختم میام بیرونحس و حال زندگی ندارم حوصله زندگی ندارم اصلا

خب همینه دیگه 

تا خودت نخوای وضع همینه 

ماها داشتیم ادمایی رو که سرطان بدخیم و شفا پیدا کردن چون خودشون خواستن تلاش کردن واسه خوشحال کردن خودشون

🚫آقایون درخواست دوستی ندید🚫پذیرفته نمیشود       

اره قلبم خیلی میسوزه الاناره از بچگی آسیب دیده بودم و قرص میخوردم

نمیدونم چی باید بگم فقط کاشکی کنارت بودم با هم حرف میزدیم💔

خدایا پسرم رو تا لحظه ای که سالم بیاد تو بغلم به تو میسپارم♥️دوست دارم خدااااا🤍😍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره قلبم خیلی میسوزه الاناره از بچگی آسیب دیده بودم و قرص میخوردم

اگر دوشت داشتی بگو تو بچگیت چی شده؟

خدایا پسرم رو تا لحظه ای که سالم بیاد تو بغلم به تو میسپارم♥️دوست دارم خدااااا🤍😍
اره هیچکی هم ندارم مامانم اینارو بیدار کنم دعوام میکنن

یه راه حل لهت بگم شاید خنده دار باشه اما اگر با یه روعن روی قلبتو قفسه‌ سینتو ماساژ بدی دردت آروم میشه راه حل موضعی ولی امتحان کن آرومت میکنه 

اگر دوشت داشتی بگو تو بچگیت چی شده؟

یه نفر اذیتم کرده ولی الانم که به مامانم میگم براش مهم نیست انگار. بدش نمیومده من اون همه شکنجه بشم

معلمم بود کتکم میزد تحقیرم می‌کرد به هر نحوی

تهدیدم میکرد

خلاصه اشو گفتم

نمیخوام ناراحت کنم اما نمیدونم چرا جون های حالا همه چیز رو اینقدر ب خودشون سخت میگیرن ک دچار این حملات میشن منم دوتا دختر دارم دوست دارن از هرچیزی دغ دغه درست کنن برای خودشون و حرص بخورن 

یه نفر اذیتم کرده ولی الانم که به مامانم میگم براش مهم نیست انگار. بدش نمیومده من اون همه شکنجه بشمم ...

ای بابا💔