2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

@نی_نی_یار_شب     می شه این تاپیکو حدف کنید بخدا انرژی منفی می ده

چرا عزیزم چه انرژی منفی میده 

شما فقط عنوان رو خوندی 

تاپیک رو بخون من خودم در آستانه چهل سالگی هستم کلی عکس گذاشتم و گفتم که اصلا چهل سالگی به معنی پیر شدن نیست تو این سایت خیلی مواقع من دیدم میگن فلانی سنش بالاست دیگه ازش گذشته چهل ساله اش شده من عکس گذاشتم از خودم از تیپم که بگم خیلی هم جوون هستم 

دوستان هم اومدن همین کار رو کردن و اتفاقا کلی به هم انرژی دادیم که ما هنوز خیلی حوون هستیم و هر کدوم زیبایی خودمون رو داریم 

چرا عزیزم چه انرژی منفی میده  شما فقط عنوان رو خوندی  تاپیک رو بخون من خودم در آستانه چه ...

اتفاقا بهترین تاپیک بود ديشب خیلی خوش گذشت چقدر عکس گذاشتن حرف زدیم  

چنان نماند و چنین نیز نخواهد ماند
یا خدا از کی تا حالا تو چهل سالگی چین و چروک بوجود میاد؟ 

جواب این سوال رو چند پست بعدی دادم.اتفاقا یکی از کاربرا همین سوال رو پرسید

ازنظرمنم چهل سالگی به معنی پیرشدن نیست...ابدا

ولی من بعنوان یک خانوم چهل ساله پیشونی ،دورچشم و روی خط گونه ام چروک افتاده

ممکنه این اتفاق حتی تا۵۰سالگی هم برای کسی نیفته،،،ولی آدمها شبیه هم نیستند و بدنشون برطبق وراثت و نوع زندگی ومحل زندگی وعوامل دیگه با هم فرق دارا

خدایا بی نهایت شکرت

بنام خدا  

آی عم یک عدد در آستانه ۴۰ سالگی بی بی فیس😅😎

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
اتفاقا بهترین تاپیک بود ديشب خیلی خوش گذشت چقدر عکس گذاشتن حرف زدیم    

دقیقا دیشب خیلی بهمون خوش گذشت 

خیلی انرژی مثبت بود بعضی ها کلا عادت دارن ضد حال بزنند 

طرف نه چهل ساله اش شده نه نزدیک به چهل هست اومده نی نی یار رو تگ کرده تاپیک رو حذف کن حالمون بد شد