2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من اولین بار توعمرم امسال بوتاکس زدم ولی خیلی مصنوعی شد بعدشم پلکم افتادگی پیدا کرد ازاولم ازهمین مو ...

وای از این ترس

من 45 روزه کراتین کردم موهامو همش میترسم ریزش بگیرم. 

هرچی میخوام بیخیال باشم نمیتونم آخه اینجا خیلیها گفتن میریزه 

و خدایی که در تمام دل آشوبی هایمان در میان تمام هست ها ونیستهایمان، در میان تمام فراز ها وفرودهایمان دستمان را گرم می فشرد وما حس میکنیم چه عمقی دارد حضور مهربانش وما چه مخلوق با ارزشی هستیم که سرمای دلمان در تنگا تنگ نا امیدی ها وتاریکی ها، در نبودها ونشدن ها، در غارت حس عمیق امنیت، به کور سویی از امید چنگ می زند و چون کودکی بی تاب از اغوش مادر، بی درنگ آرام میگیرد ومن هر روز با خویش تکرار میکنم: من خدایی دارم فراسوی تصوراتم که مرا به آغوش مهربانش عاشقانه میفشرد وچه زیباست حس مبهم دوست داشته شدن در میان تمام دلشکستن ها.
شما پس ازمن خیلی جلوتری خوشحال باش    

اتفاقا بچه کوچیک باعث جوونی دل و روحیه میشه قطعا یه خانم مثلا چهل ساله که بچع بیست ساله داره سبک و فازش با اوتی که مثلا بچه هفت ساله دارع فرق میکنه و البته ترجیح من دومیه

همون موقع تو آرایشگاه بخواد بریزه میریزه دیگه بعدش نه 

شما ینی انجام  دادین؟؟؟ 

و خدایی که در تمام دل آشوبی هایمان در میان تمام هست ها ونیستهایمان، در میان تمام فراز ها وفرودهایمان دستمان را گرم می فشرد وما حس میکنیم چه عمقی دارد حضور مهربانش وما چه مخلوق با ارزشی هستیم که سرمای دلمان در تنگا تنگ نا امیدی ها وتاریکی ها، در نبودها ونشدن ها، در غارت حس عمیق امنیت، به کور سویی از امید چنگ می زند و چون کودکی بی تاب از اغوش مادر، بی درنگ آرام میگیرد ومن هر روز با خویش تکرار میکنم: من خدایی دارم فراسوی تصوراتم که مرا به آغوش مهربانش عاشقانه میفشرد وچه زیباست حس مبهم دوست داشته شدن در میان تمام دلشکستن ها.
آره من و خواهر شوهرم با هم رفتیم اون موهاش فر بود قشنگ نصف موهاش ریخت ولی من چون خودم تقریبا صاف بود ...

وای همون روز ک انجام می‌داد ریخت؟ خواهر شوهرتون رو میگم ترسیدم 😱😱بعد چکار کرد؟ آخه چجوری باهم یجا انجام دادین همزمان اون ریخت شما نریخت😳

وای همون روز ک انجام می‌داد ریخت؟ خواهر شوهرتون رو میگم ترسیدم 😱😱بعد چکار کرد؟ آخه چجوری باهم یجا ...

وحشت کردم 

وای همون روز ک انجام می‌داد ریخت؟ خواهر شوهرتون رو میگم ترسیدم 😱😱بعد چکار کرد؟ آخه چجوری باهم یجا ...

اره کف سالن پر مو...گفتن چون مال اون فر بوده البته فر سیم تلفنی خیلی ریز و زیادیه 

اهاا .اره منم همسنام همه بچه های بالای بیست سال دارن وای من پسرم تازه سال دیگه میره کلاس اول .شما چط ...

و من چله ساله ای  ک تازه میخوام برای بچه اقدام کنم 🥴😄

🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه   خداجونم شکرت 😘
خب وقتی میگی پیر شدی حتما شدی دیگه  چرا تاپیک میزنی  ولی اونایی تاپیک میزنن که میدونن قی ...

عزیزم چرا ندونسته قضاوت می کنی 

دیشب یه تاپیک زده شد در مورد گیر دادن شوهر به پوشش همسرش 

بعد یکی اومد گفت همسرم میگه مثل خواهرهام بگرد حالا اونا چهل پنجاه سالشونه .

بعد یکی گفت اون که چهل سالشه دیگه سنی ازش گذشته حجاب رو هم رعایت نکنه ایراد نداره ولی شما فرق داری 

اون تاپیک قفل شد 

من بعدش گفتم خدایا مگه چهل سال چقدر سن که بهش میگن ازش گذشته که دیگه کسی حتی نگاهش هم نمی کنه که بخواد حجاب داشته باشه 

من این تاپیک رو زدم قبلش هم تاپیک زدم برو تو تاپیک هام ببین که بچه ها گفتن یه دونه دیگه بزن عکس بزار .

اتفاقااااا من اصلااااا احساس پیری نمی کنم من حتی بچه بزرگ هم ندارم باز شاید بچه ام بزرگ بود فرق می کرد یه بچه دوم ابتدایی دارم و اتفاقا خیلی هم احساس جوونی می کنم عکس هم گذاشتم که ثابت کنم چهل سالگی پیری نیست 

اتفاقا بچه کوچیک باعث جوونی دل و روحیه میشه قطعا یه خانم مثلا چهل ساله که بچع بیست ساله داره سبک و ف ...

دقیقا من هم باهاتون هم نظرم بچه کوچیک آدم رو جوون تر نگه میداره چون پا به پاش بچگی می کنی و اتفاقا جوون میمونی 

اره کف سالن پر مو...گفتن چون مال اون فر بوده البته فر سیم تلفنی خیلی ریز و زیادیه 

موهای من ینی وز وروهوا کاش فر بود فر ک خوشگله موهای رو هوای خشک. ومستعد موخوره. 

تو ی سالن نریخت

ولی همه میگن دوماه یه ماه بعد شروع میکنه ریزش