2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا من ۳۸ سالمه اصلا همچین احساسی ندارم همپای یه دختر ۲۰ ساله انرژی و سرزندگی دارم.  

من ۳۲ سالمه

خیلی حس پیری میکنم و از پیر شدن میترسم

ولی هر جا میرم حس میکنن خیلی کوچولو ام و میگن مجردی، ولی ۳ تا بچه هم دارم، یعنی بیبی فیسم( معمولا بهم میگن بیشتر از ۲۵ سال بهت نمیخوره) اما از وقتی ۳۰ سالگی رو رد کردم خیلی حس پیری بهم دست میده🥲🥲

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

نه بخدا ولی حس بدی می ده اخه زمان خیلی تند می گذره مثلا من هنوز تو فک گوجه سبزم زمستون شده اعصابم ...

عمر ادم ابر و باده🤷‍♀️

میگذره دیگه خوب یا بد الان چشم رو هم گذاشتم سی ساله شدم نفهمیدم چی بود چی شد چطور شد

نه بخدا ولی حس بدی می ده اخه زمان خیلی تند می گذره مثلا من هنوز تو فک گوجه سبزم زمستون شده اعصابم ...

ولی من ۴۰سالمه بچه ندارم..اصا بهم نمیخوره ۴۰سالمه..البته بهش فک نمیکنم

هر بار این درو محکم ببند برو
نمیدونم شما هم متوجه شدید یانه اونای که ۳۰ سالگی رد کردن ،سی رد کنی عین سرازیری می مونه من هنوز با ۳ ...

دقیقا 👌👌👌✅

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

من ۳۲ سالمه خیلی حس پیری میکنم و از پیر شدن میترسم ولی هر جا میرم حس میکنن خیلی کوچولو ام و میگن م ...

اتفاقا خوبه که . منم خیلیا گفتن کمتر از سنت میخوره 

ظاهرت که کمتر نشون میده روحیتم بالا باشه دیگه میترکونی . چرا همچین احساسی داری خیلیا سن شما فکر ازدواجن تازه . الان اوج زنانگی و بالندگی هستی 

یه روزی تو کوچه ما هم عروسی میشه