2777
2789
نیستم عزیزم‌ اخه چند وقته در مورد زود گذشتن زمان حرف می ردیم هی می گفتیم یاذش بخیر  اینم دیدم ...

به نظرم بد نیست با چشم باز دهه سی رد کنیم اینکه بدونیم چی در انتظارمون بهتره 

انشالله هممون عاقبت بخیر شیم و عمر با عزت❤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اتفاقا خوبه که . منم خیلیا گفتن کمتر از سنت میخوره  ظاهرت که کمتر نشون میده روحیتم بالا باشه د ...

احساس میکنم ۳۰ سالگی رو که رد کردم روحیه ام دیگه مثل قبل نیست و حس میکنم توی سرازیری عمر افتادم، نمیدونم چه طور این حس رو از بین ببرم 

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

نمیدونم شما هم متوجه شدید یانه اونای که ۳۰ سالگی رد کردن ،سی رد کنی عین سرازیری می مونه من هنوز با ۳ ...

واییی دلم حقیقتش با کامنتت لرزید 

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم

دختر من ۵ سالشه ولی اندازه یه ادم ۷۰ ساله درد و رنج‌کشیده

دخترم نفس من تا ابد مواظبتم درسته یه اتفاق باعث شد مشکلات زیادی پیش بیاره برامون ولی من ۵ ساله شبانه روز ناراحتم لحظه ای حادثه تلخ یادم نرفته همیشه مواظبتم و دوستت دارم 💖

چرا

یهویی نابود شدم 

دخترم نفس من تا ابد مواظبتم درسته یه اتفاق باعث شد مشکلات زیادی پیش بیاره برامون ولی من ۵ ساله شبانه روز ناراحتم لحظه ای حادثه تلخ یادم نرفته همیشه مواظبتم و دوستت دارم 💖

احساس میکنم ۳۰ سالگی رو که رد کردم روحیه ام دیگه مثل قبل نیست و حس میکنم توی سرازیری عمر افتادم، نمی ...

به این فکر کن که بزرگ شدن بچه هاتو دانشگاه رفتن و ازدواجشونو قراره ببینی . حالا حالاها کار داری پس باید روحیت خوب باشه. کارایی که شادت میکنه انجام بده مثلا ورزش، رقص، 

یه روزی تو کوچه ما هم عروسی میشه