2777
2789
تروخدا این حرف رو نزن هر سنی زیبایی های خودش رو داره  من همین الان دو شیفت کار می کنم کار خونه ...

عزیزم باشگاه میری چه رشته ای ؟ من بعد زایمان دومم شکم و پهلو آوردم ولی بقیه اندامم رو فرمه چربی سوز چی بگیرم و کنارش ورزش چه رشته ای برم ؟ لطف میکنی وقت میزاری توضیح میدی ممنون

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ولی بخاطرسن خیلی کارارونمیشه دیگه شروع کرد یاهرجا بری بگی ۴۰ وردکردی بهت نه کارمیدن نه هیچی یا دوست داشتم یه دخترداشتم که دیگه نمیشه ولی درکل دوست دارم ظاهرم همیشه خوب باشه وجوونتر بنظربیام اگه ۵۰ سالم بشه صوزتم بدبشه شاید پوستمو بکشم چون ظاهر خیلی به ادم روحیه میده لااقل هرچقدقراره زنده باشیم با حال خوب طی بشه

تروخدا این حرف رو نزن هر سنی زیبایی های خودش رو داره  من همین الان دو شیفت کار می کنم کار خونه ...

دوباره عکس بزار 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
خب اینجا اکثرا پونزده سالگی شوهر میکنن بیست سالگی دوتا بچع دارن همسن من رو مامان بزرگ می بینن

اهاا .اره منم همسنام همه بچه های بالای بیست سال دارن وای من پسرم تازه سال دیگه میره کلاس اول .شما چطور؟

نه مثلا خط اخم برداری غبغب برداری خط لبخند درست کنی اصلاح میشی نه مصنوعی بینی هم کاملا طبیعیه اکثرا ...

پیشونیم خط ریز افتاده ب نظرت بوتاکس بزنم ؟ چ کاری صورت و جوون‌تر و طبیعی میکنه چ عملی

من اولین بار توعمرم امسال بوتاکس زدم ولی خیلی مصنوعی شد بعدشم پلکم افتادگی پیدا کرد ازاولم ازهمین موردمیترسیدم نمیزدم اخرم همون شد .اللن نمیدونم بزنم باز یا دیگه نزنم خیلی میترسم اندفه دیگه پلکم کامل بیفته

من اولین بار توعمرم امسال بوتاکس زدم ولی خیلی مصنوعی شد بعدشم پلکم افتادگی پیدا کرد ازاولم ازهمین مو ...

من هم یکبار زدم پلکم افتاد ولی یک ماهه خوب شد ولی همون یکبار بود دفعه های بعدی اتفاق نیفتاد 

خب وقتی میگی پیر شدی حتما شدی دیگه 

چرا تاپیک میزنی 

ولی اونایی تاپیک میزنن که میدونن قیافه شون از سنشون کمتر

مامان من ۶۵ هست ولی اصلا فکر نمیکنه پیر شده هزار ماشاالله 

دل و ذهنت اگه بگه پیری مطمئن باش پیر میشی زودتر از سنس که باید بشی پیر میشی 

ولی اگه بهش فکر نکنی پوست و قیافه روند طبیعیشو طی میکنه بدون ژل و بوتاکس و ماساژ و ماسک و این حرف ها  

آموخته ام که وقتی ناامید میشوم ، خداوند با تمام عظمتش ناراحت میشود و عاشقانه انتظار میکشد که به رحمتش امیدوار شوم . . . خداوندا، خداوندا !!!قرارم باش و یارم باش ...جهان تاریکی محض است !!!می‌ترسم ،کنارم باش ......لطف خدا شاملم شد خدایا شکرت دخترم 28 دی 94 به دنیا اومد.وزن اولیه 76... وزن الان 71.. وزن هدف اول 70 ..وزن هدف دوم 68 .....5 کیلو کم کردن وزن در عرض 3 ماه فقط با کم خوری همه چی میخورم ولی کم 💪💪💪💪