2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه من اضافه وزن ندارم 55 کیلوئم هیکلم رو عکس دادم بچه هاگفتن 22 سالته؟  عکسم گذاشتم گفتن نهایت ...

پس امیدوار باشم تا ۴۰ همین شکلی میمونم؟😁😁😁😁😃😃😃😍😍😍

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘
آره دیگه سفید شه بهتره رنگ. بشه.  من میترسم رنگ موهامو سفید کنه تازگی کراتین کردم میترسم موها ...

نه بابا اگه اینجوره این بلاگرا همشون کچلن. باید به موهات خیلی برسی انواع سرم و ماسک مو و حتی قرص

نه بابا اگه اینجوره این بلاگرا همشون کچلن. باید به موهات خیلی برسی انواع سرم و ماسک مو و حتی قرص

شما تجربه ی انجامش رو داری؟ 

و خدایی که در تمام دل آشوبی هایمان در میان تمام هست ها ونیستهایمان، در میان تمام فراز ها وفرودهایمان دستمان را گرم می فشرد وما حس میکنیم چه عمقی دارد حضور مهربانش وما چه مخلوق با ارزشی هستیم که سرمای دلمان در تنگا تنگ نا امیدی ها وتاریکی ها، در نبودها ونشدن ها، در غارت حس عمیق امنیت، به کور سویی از امید چنگ می زند و چون کودکی بی تاب از اغوش مادر، بی درنگ آرام میگیرد ومن هر روز با خویش تکرار میکنم: من خدایی دارم فراسوی تصوراتم که مرا به آغوش مهربانش عاشقانه میفشرد وچه زیباست حس مبهم دوست داشته شدن در میان تمام دلشکستن ها.
والا من 16 سالگی مادر شدم الانم پسرم 11سالشه انگار داداشمه.... اصلا اینطوری نیست...عوضش خواهرشوهرم 4 ...

سن شما هم برای بارداری مناسب نبوده ، در مجموع طبق مطالعات انجام شده بهترین سن برای بارداری بین ۲۰ تا ۳۰ ( یا ۳۵ سالگی ) است . البته هر کسی طبق شرایط خودش تصمیم میگیره و حتما صلاح خودشو بهتر میدونه- منظورم اینه خواهر شوهرت رو هم نباید بکوبی

سن شما هم برای بارداری مناسب نبوده ، در مجموع طبق مطالعات انجام شده بهترین سن برای بارداری بین ...

ملت گیردادن به فاصله سنی اگه انقدم به آینده بچه ورفاه وخرجای سنگین بچه فک میکردن دیگه سن مادر براشون مهم نمیبود 😁

منم ۳۷ سالمه  بر عکس استارتر پر از موهای سفیدم برای همین موهامو طوسی صورتی کردم😁

سلام مهرنگ جون خوبی؟

ماشالا شما که بسیار زیبایی🥰😍مخصوصا با موهای صورتی

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖
چهل و چین و چروک؟ 😳😳😳ادم کجاش دقیقا تو چهل سالگی چروک میوفته؟ من 39 سالمه هنوز چروکی ندیدم موهام ...

آدمها برطبق زیست و نوع زندگی وژنتیک وعلتهای مختلف باهم فرق دارند....این چیزعجیبی نیست که شما تعجب میکنید ومیگید چه خبرتونه

من بعنوان یک خانوم چهل ساله پیشونی،دورچشم و خط گونه ام چندخط چروک داره و از گفتنش نه خجالت میکشم و نه ترسی دارم

خدا رو شکر که صورت شما هنوز چروک نشده.ان شاا..همیشه شاداب باشید

خدایا بی نهایت شکرت
چهل و چین و چروک؟ 😳😳😳ادم کجاش دقیقا تو چهل سالگی چروک میوفته؟ من 39 سالمه هنوز چروکی ندیدم موهام ...

یادم رفت بگم که موهای سرم هم از۳۰ سالگی شروع به سفید شدن شد و الان در  چهل سالگی موهام نصفش سیاهه نصفش سفید که خیلی هم قشنگه وبخاطر همین زیبایی رنگ هم نمیکنم.....این هم به وراثت و نوع زندگی برمیگرده

خدایا بی نهایت شکرت
سلام عزیزم خوشهالم دیدیمت خیلی وقت بود دنبالت میگشتم‌چیشه اخرش؟ازدواج کردین راضی هستی؟

سلام عزیزم فداات آره خداروشکر ♥️🌹

تا با کفش‌های کسی راه نرفتی راه رفتنش را قضاوت نکن......
سلام عزیزم فداات آره خداروشکر ♥️🌹

الان باهم زندگی‌میکنین؟اخلاقش چطوره؟خیلی خوشهالم برات

خدایا شکرت من خیلی خوشبختم خدایا شکرت ب هرچی ک خواستم‌ رسیدم🌻قانون جذب🌻