2777
2789
دیگه 11سال پیش بود شدمم وتموم شده الان پسرم 11 سالشه... من جواب اون کاربر گفتم که میگه هرکی زود ازدو ...

چی بگم هر کس هر جوری حال میکنه زندگی میکنه یکی سن کم بچه میاره یکی بالا. هیچ کدوم هم به دیگران ربطی نداره و قشنگی خودشو داره. این نظر من بود ببخشید دخالت کردم تو بحث تون

آیا بهتر نیست فکر کنیم فردا روز جدیدی است که هنوز هیچ اشتباهی در آن رخ نداده است؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ۲۷ سالمه نصف موهام سفیده

مو ژنتیکی هست اصلا ربطی به چیز خاصی نداره. خواهر شوهرم ک 7. 6 سال از من کوچکتره بدون رنگ نمیتونه باشه از بس موهاش سفیده من 36 سالمه تک وتوک سفید دارم یجورایی 95 درصد موهام مشکیه. اهل زنگ ودکلره هم نیستم خیلی کم تو 16 سال ازدواجم رنگ کردم. الان 5 6 ساله اصلا رنگ نزاشتم. بدم میاد از رنگ. سن رو بالا میبره رنگ بنظرم

و خدایی که در تمام دل آشوبی هایمان در میان تمام هست ها ونیستهایمان، در میان تمام فراز ها وفرودهایمان دستمان را گرم می فشرد وما حس میکنیم چه عمقی دارد حضور مهربانش وما چه مخلوق با ارزشی هستیم که سرمای دلمان در تنگا تنگ نا امیدی ها وتاریکی ها، در نبودها ونشدن ها، در غارت حس عمیق امنیت، به کور سویی از امید چنگ می زند و چون کودکی بی تاب از اغوش مادر، بی درنگ آرام میگیرد ومن هر روز با خویش تکرار میکنم: من خدایی دارم فراسوی تصوراتم که مرا به آغوش مهربانش عاشقانه میفشرد وچه زیباست حس مبهم دوست داشته شدن در میان تمام دلشکستن ها.
منم با اینکه 26 سالمه همیشه حس میکنم دختر خونم هنوز و ازدواج نکردم و بچه هم ندارم..... 

تا سی سالگی ازدواج نکن. از مجردی لذت ببر 🙃

و خدایی که در تمام دل آشوبی هایمان در میان تمام هست ها ونیستهایمان، در میان تمام فراز ها وفرودهایمان دستمان را گرم می فشرد وما حس میکنیم چه عمقی دارد حضور مهربانش وما چه مخلوق با ارزشی هستیم که سرمای دلمان در تنگا تنگ نا امیدی ها وتاریکی ها، در نبودها ونشدن ها، در غارت حس عمیق امنیت، به کور سویی از امید چنگ می زند و چون کودکی بی تاب از اغوش مادر، بی درنگ آرام میگیرد ومن هر روز با خویش تکرار میکنم: من خدایی دارم فراسوی تصوراتم که مرا به آغوش مهربانش عاشقانه میفشرد وچه زیباست حس مبهم دوست داشته شدن در میان تمام دلشکستن ها.
بابا ازدواج کردم دوتا هم بچه دارم 11ساله و 1و نیم ساله.... میگم یعنی با این حال همچین حسی بهم دست می ...

اوه لنتی😂😂😂

تاپیک عکس هرچی تگت کردم نشد چرا😐😐😐😐

ای خدا🤕🤕🤕اینم شانس مایه☹😥

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘
من تو 36 سالگی تازه حس میکنم اوج جوانیم. میگم کاش الان میخواستم تازه ب ازدواج فکر کنم😉

چقد خوب آفرین من ۳۴ سالمه یع وقتهایی فک میکنم سنم خیلی رفته بالا و واسه هر کاری دیره

من یقین دارم مرد کوچک من روزی بزرگ مردی میشود که برای دیدن چهره ماه مردانه اش باید سر ، بالا کنم ، برای پسرم...😍 دخترکم دوست داشتنت قشنگ ترین کار تکراری دنیاست...😍
مو ژنتیکی هست اصلا ربطی به چیز خاصی نداره. خواهر شوهرم ک 7. 6 سال از من کوچکتره بدون رنگ نمیتونه باش ...

من دقیقا رنگ موهای خودم میزنم رنگ رو. واسه همین فرقی نداره برام یعنی سنو بالا نمیبره. یه رنگهای خلصی سنو بالا میبره 

منم مثه خواهرشوهرتم

من دقیقا رنگ موهای خودم میزنم رنگ رو. واسه همین فرقی نداره برام یعنی سنو بالا نمیبره. یه رنگهای خلصی ...

آره دیگه سفید شه بهتره رنگ. بشه. 

من میترسم رنگ موهامو سفید کنه

تازگی کراتین کردم میترسم موهام ریزش بگیره 45 روزه تقریبا انجام دادم. خیلی نگرانم. خیلیا اینجا گفتن ریزش در حد کچلی بعد دوسه ماه از کراتین گرفتن

رازش چیه میشه بهم بگید ؟؟من ۲۹ سالمه رعایت کنم مثل شما محل زندگی هم خیلی مهمه مثلا جنوب کشور باشی ی ...

نه من اضافه وزن ندارم 55 کیلوئم هیکلم رو عکس دادم بچه هاگفتن 22 سالته؟ 

عکسم گذاشتم گفتن نهایت 30 باشی در صورتی که من 39 سالمه

بیرون تو دنیای واقعی کمترم میگن 

میخوای پوستت خوب بمونه ضد آفتاب همیشه بزن

ضد افتابم نزنی باز 40 چروک نمیشی اصلا چهل با 30 چندان تفاوتی نمیکنه آدم