2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سامیه جووووون منم میخوام ببینمتتتتت 

زنی را میشناسم من،که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن،درون اشپزخانه،سرود عشق میخواند…نگاهش ساده و تنهاست،صدایش خسته و محزون،امیدش در ته فرداست………زنی هم زیر لب گوید گریزانم از این خانه،ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……زنی با تار تنهایی لباس تور میبافد،زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند………زنی را میشناسم من که میمیرد ز یک تحقیر ،ولی آواز میخواند که این است بازی تقدیر……زنی با فقر می سازد،زنی با اشک میخوابد،زنی با حسرت و حیرت گناهش را نمیداند…زنی واریس پایش را زنی درد نهانش را، ز مردم میکند مخفی ،که یکباره نگویندش چه بدبختی،چه بدبختی……زنی را میشناسم من که شعرش بوی غم دارد،ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد…                                تقدیم به بانوان سرزمینم که هرکدام در پس لبخندشان،غمی پنهان دارند…به امید روزی که تمام زنان و دختران این مرز و بوم شاد و آزاد باشند😔

بچها بله برون خواهر شوهر چی‌میپوشه؟

میشه برای چیزی که میخوام یه صلوات بفرستین جورشه🥺🤍 این یه مدت بیو من بودبخاطر دل پاک شما چیزی که غیرممکن بود جور شد🙂👆🏻👆🏻
میشه بگی دلیل این اسم کاربریت چی بوده  به آرزوهات رسیدی؟؟؟

عزیزم بله خداروشکر به بیشترشون رسیدم ولی آدم بزرگ که میشه مامان میشه ارزوهاشم بزرگ میشه،  به همه  آرزوهای قبلی  رسیدم . ولی با داشتن دخترو پسرم آرزوهای قشنگ برای اونا همیشه دارم 

به ۱۰ سال پیشم که فکر میکنم میبینم به همه اون آرزوها رسیدم حتی بهترش ولی هنوز آرزو دارم ❤️

خدا مرا به اسم کوچک میشناسد. Meow𓃠
سریع ببین پاک کنم عزیزم❤️

وای چقدر به دل میشینی خیلی قشنگی

میشه برای چیزی که میخوام یه صلوات بفرستین جورشه🥺🤍 این یه مدت بیو من بودبخاطر دل پاک شما چیزی که غیرممکن بود جور شد🙂👆🏻👆🏻
لباس

😂😂

و عشق اگر با حضور همین روزمرگی ها عشق بماند ،عشق است.........سادگیم را،یکرنگیم را به پای حماقتم نگذار..انتخاب کردم که ساده باشم و دیگران را دور نزنم.وگرنه دروغ گفتن و بدبودن و ازار و فریب دیگران آسانترین کار دنیاست.بلد بودن نمی خواهد.

عکس مال پارساله الان ۴۲ سالمه  و بچه ها چهل سالگی اصلا به پیری نزدیک نیست  من که اصلا  همچین احساسی ندارم که با خودم بگم دیگه پیر شدم  اتفاقا تو این سن ادم قشنگ جا میفته

برای همسر مهربونم  دانی از زندگی چه می خواهم ،من تو باشم پای تا سر تو زندگی گر هزار باره بود  بار دیگر تو ،بار دیگر تو ،بار دیگر تو
عزیزم بله خداروشکر به بیشترشون رسیدم ولی آدم بزرگ که میشه مامان میشه ارزوهاشم بزرگ میشه،  به هم ...

عزیزم مهربونم شما شاید منو نشناسی ولی من میشناسمتون دعا کن با قلب پاکت منم به آرزوهام برسم🙏🌷💖

امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💖