2777
2789
ی ثانیه میذارم بگین چن ممیخووره

اصلا تصوراتم نسبت بهت یه چی دیگه بود زیر ۳۰ و خوشگلید نباید عکس بزارید 😂

۲۵ خوشگلم هستی ما شالله

خدا مرا به اسم کوچک میشناسد. Meow𓃠
😅😅😅☺️☺️مرسی ممنون.مامانم همیشه حرص میخوره از ابروهام .اینسری میگه می‌خوام برات کوتاهشون کنم

نه عزیزم خیلی نازه به چشمات میاد کوتاهش نکن بینیتم عمل کردی گونه هات زده بیرون ماه شدی.

و عشق اگر با حضور همین روزمرگی ها عشق بماند ،عشق است.........سادگیم را،یکرنگیم را به پای حماقتم نگذار..انتخاب کردم که ساده باشم و دیگران را دور نزنم.وگرنه دروغ گفتن و بدبودن و ازار و فریب دیگران آسانترین کار دنیاست.بلد بودن نمی خواهد.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به منم بگید  

۴۲؟

باز اومدم با کوله باری از چرت و پرت ...😂😂با هزار زحمت یک شماره پیدا کردم تا ثبت نام کردم اومدم نی نی سایت آخه همه ی شماره ها تکراری شدن😜.نی نی یار بیزحمت نترکونم..................... با تشکر....
نارسیس عکس بذار چند ساله با هم داخل سایتیم هیچ وقت ندیدمت❤️

فدات بشم. ی ثانیه گذاشتم ولی میترسم شناسایی بشم وایسا تاپیکای غیبت خانواده شوهرمو ک پاک کردم میذارم ببینی. استرس گررفتم

پَ بُزرگــــ   میشــــَـم...واسه هر کـــی که کوچـــــیکم کرد.... 
به منم بگید  

۳۷.ماشالله به موهاتون

و عشق اگر با حضور همین روزمرگی ها عشق بماند ،عشق است.........سادگیم را،یکرنگیم را به پای حماقتم نگذار..انتخاب کردم که ساده باشم و دیگران را دور نزنم.وگرنه دروغ گفتن و بدبودن و ازار و فریب دیگران آسانترین کار دنیاست.بلد بودن نمی خواهد.