2777
2789
بابا ۴۰ سنی نیست منم نزدیک ۴۰ هستم 

کمتر میخوره بهتون ماشاالله خوشگلی

و عشق اگر با حضور همین روزمرگی ها عشق بماند ،عشق است.........سادگیم را،یکرنگیم را به پای حماقتم نگذار..انتخاب کردم که ساده باشم و دیگران را دور نزنم.وگرنه دروغ گفتن و بدبودن و ازار و فریب دیگران آسانترین کار دنیاست.بلد بودن نمی خواهد.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مادربزرگ من تو سن چهل و دو سالگی نوه دار شد . مادرم تو سن چهل و دو سالگی دختربزرگشو که من باشم شوهر داد و من در چهلو دو سالگی باید برم بچمو کلاس چهارم ثبت نام کنم .پس اونا پیر بودن نه من  

شما که ماشاالله خیلی خوشگل هستی 

عزیزم خوشگل که خودتی ولی قبلا یکی میگفت ۳۰ به بالام برام یه خانم مسن بود الان خودم فکر میکنم به هر کی بگم ۴۰ چی تصور میکنه 🥲

خدا مرا به اسم کوچک میشناسد. Meow𓃠

۸ سال دیگه منم ۴۰ میشم🥴😅

یکی باید تو زندگیت باشع جوری اسمتو صدا بزنه که نتونی بش نگی جانم...‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‎‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‌‎‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌https://abzarek.ir/service-p/msg/2012347

نمیدونم شما هم متوجه شدید یانه اونای که ۳۰ سالگی رد کردن ،سی رد کنی عین سرازیری می مونه من هنوز با ۳ ...

دقیقا منم این حس دارم نمیتونم قبول کنم سی وسه سالمه.همش یکی میپرسه چندسالته من سی میاد توو ذهنم

و عشق اگر با حضور همین روزمرگی ها عشق بماند ،عشق است.........سادگیم را،یکرنگیم را به پای حماقتم نگذار..انتخاب کردم که ساده باشم و دیگران را دور نزنم.وگرنه دروغ گفتن و بدبودن و ازار و فریب دیگران آسانترین کار دنیاست.بلد بودن نمی خواهد.
 مادربزرگ من تو سن چهل و دو سالگی نوه دار شد . مادرم تو سن چهل و دو سالگی دختربزرگشو که من باشم ...

من مامانم ۳۴ سال نوه داشت😁😁😁😁

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘