2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

برای شفای لکنت پسرم ۴ سالشه صلوات میفرستید

مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻‍♀️                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

بله عزیزم💋

ماشالا هردوتون خوشکل و نازید

برای همسر مهربونم  دانی از زندگی چه می خواهم ،من تو باشم پای تا سر تو زندگی گر هزار باره بود  بار دیگر تو ،بار دیگر تو ،بار دیگر تو
تو کدومی؟  چه قشنگین 😍

راست 

ممنونم عزیزم

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
قرصم داره ولی من پودرشو میخورم اره عزیزم تاثیر داره البته من صورتم لاغر نبود

میبینم که بعضیا گذرشون افتاده به اینورا😄😙تازه میخواستم پزتو بدم حرف تورو وسط بکشم به جان مینا که دیدم خودت اومدی😅😍

میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است 
@yalda__39ببخشید فضولی میکنم ولی من به جای شما دارم حرص میخورم عکستون مونده هنوز .اونم بدون روسری

مال من چی مونده؟

موقع پاک کردن خطای سرور میداد.

میشه بهم بگین برای شما نشون میده یانه

عوارض نداره عزیزم ؟؟میخواین همیشه بخورین؟

اصلا ، حتما راجعبش سرچ کن بخون 

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤