2777
2789
عنوان

بیش فعالی کودک

260 بازدید | 8 پست

سلام مادرهای باتجربه لطفا اگ اطلاع دارید میشه علائم بیش فعالی کودک رو بگید

پسرم ۴ سالشه خیلی بیقراره آرام و قرار نداره همش در حال دویدن یا آزار آذیت کردن بقیه هست تو خونه همیشه برادرشو اذیت میکنه یا کتک میزنه یا وسایلش برمی‌داره تا دعوا کنن اصلا یجا نمیشینه همیشه دوست داره دعوا کنه جیغ بزنه بقیه رو اینجوری میکنه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باور کن دختر من ۴ سالش بود طوری بود که با صاحب خونه مون دعوا کردیم، اونا طبقه پایین بودن، هنوزم همون ...

وای دقیقا بخدا تمام همسایه ها عاصی شدن مدام جیغ میزنه منم بیشتر از اون جیغ داد میکنم ک بشین ساکت باش ولی اصلا توجه نمکنه و بدتر شلوغی میکنه

وای دقیقا بخدا تمام همسایه ها عاصی شدن مدام جیغ میزنه منم بیشتر از اون جیغ داد میکنم ک بشین ساکت باش ...

ما طبقه دوم بودیم دخترم خیلی میدوید، حتی دراز میکشید فیلم ببینه پاشو میکوبید زمین هرچی هم باهاش حرف میزدم میگفت چشم ولی باز یادش میرفت و کار خودشو میکرد

هرچه کنی به خود کنی    گر همه خوب و بد کنی