2777
2789
عنوان

غذا نخوردن بچه ۶ ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 3113 بازدید | 41 پست
عزیزم منم میخواستم بهت بگم سانستول زینک دارشو بده خیلی خوبه هم اشتهاشو زیاد میکنه هم سیستم دفاعیشوزی ...

اکثریت همینو پیشنهاد دادن..حالا میشه از الان ک مریضه شروع کنم یا صبر کنم خوب بشه بعد؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دخترم بچه بود خیلی خوب میخورد تغذیه ش خوب بود رفته رفته کم شد بهونه گیر شد بد غذا شد منم بهم همه گفت ...

عزیزم من حرف شمارو درک میکنم

فقط نمیفهمم چرا دکتر گفته مکمل لازم نیست😐

شکر خدا دخترتون ازمایشش خوب بوده

پیگیر مکمل بشو ، یکی از دوستان عکس هم گذاشته الان دیدم اتفاقی ، اون شربت مکمل هم عالیههه

از اونجایی ک بچتون دختره ، یه شربت فِروگولابین بخر 

یه شب اون شربت مکمل که شکلش مثلثه دوستان گذاشتن رو بده

یه شب هم فِروگولابین بده ( شربت آهن)

بعد غذا حتمااا بده ک معده اش پر باشه

ترکیب این دوتا عالیههههههه

❌مثلثی رو تموم کردی یا پیدا نکردیش شربت ایمونِیس بخر ، اینم عالیههههههههه برای تقویت سیستم ایمنی بدنه ولی حتما اون آهنه رو هم بخر ک یه شب در میون بدی

ببین من خودم لاغرم قشنگ این چیزایی ک میگی برا مادر من خاطره ست الان بهش بگم ، تقصیر اون دکتر هم نیست بچه سرمامیخوره مجبوره چرک خشک کن بده وقتی عفونت هست

اما راهکار درست نداره

این مکمل ها راهکاره بچه اییه ک غذا نمیخوره درست ، نمیتونی باهاش بجنگی چون ژنتیکیه اصولا

مادر من خیلییییی منو دکتر برد بچگی شربتی نمونده بود با بدبختی گیر نیاره برای باز کردن اشتهای من ، تمام این مکملایی ک من گفتم اشتها اوره ولی دریغ از یه ذره زیاد شدن اشتها

اخرم دکترا گفتن خانوم ژنتیکه

قشنگ ۵ ۶ ۷ سالگیم همینطوری ک شما میگی گذشت همششش درمانگاه و دکتر

تا اینکه دیگه قبل مهر بهم واکسن انفولانزا میزدن ، کمتر مریض میشدم ، سرما میخوردما ولی خیلی کمتر

به خاطر همیه شربتایی که بچگی مادرم مداوم داد اصلاااااااااا رنگ کمبود اهنو ندیدم بزنم به تخته

پریودام با خونریزی خیلییییی سنگین همراهه ، با اینکه خوب غذل نمیخورم همشم چایی میخورم اصلاااا کمبود اهن نمیگیرم

دکتر هم ازم پرسید بچگی مکمل میداده مامانت

گفتم اره

گفت سر همونه

چون گفتی دختر داری سر همین تاکید کردم شربت اهنه رو بخری

ایشالا خوب میشه عزیزم.ولی بع از اینکه خوب هم شد یه برنامه براش بریز هی جلو بچه نگو از این خوشش نمیا .بگو پسرم همچی میخوره عین بچه ها نیست که غذا نمیخورن.جایزه بگیر براش تشویقش کن همه غذاها را بخوره میان وعده چیزهای مقوی مداوم بهش برس .من بچم از نوزادی از ۶ ماهگی سوپ نمیخورد من با تشویق تا الان ۵ سالشه خدا شکر نرمال شده همه غذاها را میخوره .اگه یه بار جلو بچه بگی از این بدش میاد دیگه نمیخوره.بگو فلانی اینقدر دوست داره وای پسر منم دوست داره.اگه بخوری اینو برات میخرم.هی تشویق فقط تشویق تشویق دیگه احتیاج به هیچ مکملی نداشته باشه تو افتاب هم ببرش وقتی گرم شد .یه چکاب هن بده بد نیست.

و یک نکته.غذایی را که دوست داره زیاد بهش بده شکمش جا باز میکنه.دیگه گرسنه میشه غذاهای دیگه هم خوشمزه درست کن میخوره.من پسرم فقط حریره دوست داشت حریره را زیاد بهش دادم  شکمش جا باز کرد دیگه غذاهای دیگه را هم زد به بدن😂

اکثریت همینو پیشنهاد دادن..حالا میشه از الان ک مریضه شروع کنم یا صبر کنم خوب بشه بعد؟

از الان شروع کن 

راستی اون که برای سیستم دفاعی بدنه هم اسمش ایمونس

از داروخونه سوال کن بهش بده نزار مریض بشه

لطفا برای سلامتی پدرم ی صلوات بفرستید🥰ممنون
پسرمنم ۴ سالشه همین جوری بود بردمش متخصص یه شربت داده اونو میدم میخوره اشتهام یکم بهتر شده الان عکسش ...

عزیزم پسرتون همسن پسر منه میشه قد و وزنشو بگی؟

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤
عزیزم من حرف شمارو درک میکنم فقط نمیفهمم چرا دکتر گفته مکمل لازم نیست😐 شکر خدا دخترتون ازمایشش خو ...

ممنونم از توضیحاتت عزیزم حتما فردا هردوتاشو میگیرم ک بدم بهش..فقط صبر کنم سرما خوردگی و تب کردنش خوب بشه یا تو این دوران بیماری بدم مشکلی نداره؟

ممنونم از توضیحاتت عزیزم حتما فردا هردوتاشو میگیرم ک بدم بهش..فقط صبر کنم سرما خوردگی و تب کردنش خوب ...

اهن رو نده توی سرماخوردگی

ولی حالا که سرماخورده میخوای شربت ایمونِیس بگیر اونو بده

برا تقویت سیستم ایمنی هستش چون عالیههه

گرچه اونیکی هم خوبه

اتفاقا بدنش رو قوی میکنه💙💙💙 خصوصا ایمونیس