2777
2789
عنوان

غذا نخوردن بچه ۶ ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 3114 بازدید | 41 پست

سلام عزیزم ببین باید اینکارو بکنی

❌ اولا بچه رو حتمااااااا ببر متخصص اطفال تشکیل پرونده بده هر چند وقت یه بار برای چکاب کامل ببر ، این چیزی ک شما میگی با غذا خوردن درست نمیشه بچه ۶ ساله اندازه ادم بزرگ معده نداره شما میگی غذا میدی بالا میاره یعنی خیلی بیش از اندازه بهش دادی ، هر بچه اشتهای خودشو داره

❌❌ دوما باززز تکرار میکنم بایدددد چکاب کامل بده احتمالا کمبود ویتامین اینا داشته باشه

❌❌❌ شروع کن شربت مکمل های درست حسابی بهش دادن از داروخونه کمک بگیری شربتای خارجی بگیری عالیه بعد غذا ک معده اش پر بود بده با اب زیاد بخوره بدنش قوی شه ، غذاهای ما همچین مقوی نیستن و ویتامین خوب نمیرسونن

❌❌ یسری بچه ها این سن زیاد سرما میخورن حواست باشه از سال دیگ قبل مهر سریع بهش واکسن انفولانزا بزنی خیلییی کمک میکنه منم بچگی اینطور بودم دکترا تا اینو گفتن دیگ مجبور نشدن هر ماه منو ببرن دکتر و دارو بخورم

بازم میگم هر بچه یه اشتها داره قابل مقایسه نیست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب شاید اینو دوست نداشته همون اب ماهیچه را بریز رو برنج سفید و خود ماهیچه هم ریز کن داخل همون برنج ...

نخورد دیروز بهش دادم نمیخوره از گوشت و برنج بیزاره .. فقط شیرینی جات و میوه دوس داره ..چند ماهه خورد خوراکش شده میوه و شیرینی همه میگن میوه خوبه ..اما خوب تا چ مقداری ک جای وعده اصلیتو بگیره

سر خود دادی یا دکتر داده

دکتر داد ولی تو ازنایش مشکلی نداشت . فروگلوبین اهن و مولتی هست که بدونه نسخه هم میخرن . زینکم که اکثر بچه ها برای اشتها میخورن . ولی بی اشتهایی بچه ی شما برای مریضیه طبیعیه . یه دکتر خوب ببر وقتی خوب شد زینک و فروگلوبین بده . خیلی تاثیر داره .

پسر من استوپ وزنی کرده بود با این دوتا خوب شد 

سوپ درست کن براش سوپ مرغ.حریره یا شیر برنج درست کن.اگه گلوش خرابه روغن کم بهش بده.قطره بینی با دکترش بگو بنویسه بریز تو بینیش خیلی خوبه .گلو بینی و معده را شسشتشو میده.هویج پلو درست کن براش.

سلام عزیزم ببین باید اینکارو بکنی ❌ اولا بچه رو حتمااااااا ببر متخصص اطفال تشکیل پرونده بده هر چند ...

دخترم بچه بود خیلی خوب میخورد تغذیه ش خوب بود رفته رفته کم شد بهونه گیر شد بد غذا شد منم بهم همه گفتن لی لی ب لالاش نذار نخورد دنبالش ندو چیز دیگ نده ندادم شد نتیجش این ک معده بچه جمع شد کلا.. متخصص اطفال خیلی خوبی میبرمش دکتر خودشه از نوزادیش..میگم اینماه واس سرما خوردگی و عفونت گلو و گوشش ۴ بار بردمش.. آزمایش دادم گفت نرماله گفت نیازی ب مکمل نداره.. اما من میبینم بچه م زرده  و لاغره.. وعده اصلیو اصلا نمیخوره چی بشه هفته ای یبار بخواد میلش بکشه یهویی ی پلو و خورشتی بخوره کنارمون.. گفتم خودم برم داروخونه ی مکمل بگیرم لااقل اشتهای بچه باز بشه.. امروز ک دیدم مریض شده دوباره یعنی جوش اوردم گفتم ب هیج عنوان دیگ دکتر نمیبرمش مگ میشه بچه تو یکماه ۴ دوره چرک خشکن بخوره؟؟ بدنش چی میشه؟گفتم تو خونه درمانش میکنم .. چرک خشکن نمیدم.. همه تا میرسن بهم میگن بچه رو دکتر خوب نمیبری ولی بخدا پیش بهترین دکترا میبرم تا ۱۲ شب تو نوبت میشینم ..باردارم هستم واقعا خسته شدم 

با گوشی سرگرمش کن برو تو برنامه بازار برنامه نصب کن براش حواسش پرت میشه.همون مقدار کم هم بخوره خوبه. ...

همونقدرم کلا ب عشق گوشی میخوره ک بعدش میگ نمیخورم بالا میارم اگه بدی

سوپ درست کن براش سوپ مرغ.حریره یا شیر برنج درست کن.اگه گلوش خرابه روغن کم بهش بده.قطره بینی با دکترش ...

سوپ دوس داره اکثرا سوپ میدم میخوره توش ماهیچه هم میریزم..ولی هویچ متنفره لب نمیزنه

متخصص ببرید و حتما چک آپ بدین. مطمئن باشید لوزه سوم نداشته باشه با توجه به اینکه ۴ بار در یک ماه بیمار شده....

از خودش بپرسید چه غذایی دوست داره پ موقع غذا پختن ازش کمک بگیرید. چون باعث میشه. علاقه به غذا نشون بده... میوه خوبه، ولی شیرینی بیشتر از یکبار در هفته ندین، چون به شدت جلوی اشتها را می گیره و هیچ ارزش غذایی هم نداره. اگر خرما دوست داره. خرما بدین به جای شیرینی، یا مثلا توپک خرمایی درست کنید. اجیل. کره بادام زمینی، ارده هم مفید هست. 

مولتی‌ویتامین و مینرال بهش بدین و همینطور امگا ۳

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
اول اگه مهد یا پیش دبستانی میفرستی نفرست تا یک یا دوماه اصلا بیرون نرو مهمونی کنسل تا بچت به حالت عا ...

اینسری دو هفته کامل نفرستادمش مدرسه باز ی روز ک رفت دیدم عطسه میکنه و دوباره روز از نو