2777
2789
عنوان

غذا نخوردن بچه ۶ ساله

3115 بازدید | 41 پست

خانوما تورو خدا بیاین بگین چیکار کنم بچه م جون بگیره غذا بخوره؟ تو یکماه ۴ بار داره سرمای شدید میخوره هر ۴ بار ک بردمش دکتر بهش چرک خشکن داده.. امروز ی عطسه میکنه فردا گوشش یا گلوش عفونت میکنه.. انقد سیستم ایمنی بدنش ضعیف شده.. لب ب غذا نمیزنه خیلییی بد غذا شده اگه هم ب زور بدم بالا میاره.. بچه م تو بچگیاش سفید و تپلی و غذاخور بود حالا شده زرد و سبزه..کف پاهاش انقد زرد شده انگار خون تو بدنش نیس.. چیکار کنم چی بدم اشتهاش و ویتامینای بدنش اوکی بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم‌پسرم‌۱۴سالشه خیلی بدغذاست‌ و لاغر کمبود وزن داره از مهر تا الانم‌۶بار مریض شده🤦‍♀️قرص اشتها ام تاثیر نداشت

کسی را جریحه دار نکنید..                                     عذرخواهی نمی تواند تاثیر زخم را از بین ببرد.

مامان جان پسرت روببریه متخصص اطفال ماهربعدبگوآزمایش خون ادراروسونوگرافی بنویسه چکاب کامل یاکم خونه یاهم ویتامین دی وبی کمه توببرخودصون باتوجه به وزن وسن بچت دارومیدن شایدم آمپول ویتامین دی بزنن براش

نفس من زندگی من پسرای قشنگم

اول اگه مهد یا پیش دبستانی میفرستی نفرست تا یک یا دوماه اصلا بیرون نرو مهمونی کنسل تا بچت به حالت عادی برسه مهم نیست چی میخوره هر چیزی که دوست داره بده بخوره اگه صد بار فقط یک غذا رو خواست اول نمیشه بعد چند روز تا اشتهاش باز بشه .بعدش یه دارو های شبیه پدی لاکت و ...هست که باکتری های رودشو تقویت میکنه و که دوباره سیستم ایمنیش بالا بره .الان تنها راه حل موثرت اینکه بچت فقط تو خونه باشه

دختر من مریض شدنی بیشتر کباب میدم بهش دوس داره ابگوشت سبزیجات میوه پای مرغ و ...  چرک خشک کن ب ...

باور کن همین الآن آب ماهیچه و خود ماهیچه رو نون تیلیت کردم بخورم سه تا قاشق ب زور ترس دکتر و بستری شدن خورد انقد عوق زد ک خسته و کلافه شدم

موز بده.باخرما براش کیک درست کن.یا کلمپه درست کن براش .حریره بده با کره و مغزیجات.خود مغزها را مزه دار کن بده بهش .گوشت کبابی کن.یا بزار تو فر یا توستر کبابی شد بده خالی یا با نون بخوره.میوه بده.میوه هایی که دوست داره بده.نارنگی و پرتقال شیرین اب بگیر بده بخوره خیلی خوبه .سیب بده بهش.شیر با خرما.مغز بادام.غذاها را با ماست بهش بده فکر کنم بهتر بخوره.ماهی ریز کن بزار سرخ شه  یا بزار فر یا توستر یا با برنج یا با نون بهش بده.

سونوگرافی چر؟

شاید خدایی نکرده خدایی نکرده کبدش چربه آخه میگه زرده شده پاهاش‌من پسرم صورتش زردبودبردم گفتن کبدش چربه دلیل غذاتخوردنش روفهمیدم‌دکتردارودادالان بهتره ۴سالشه پسرم

نفس من زندگی من پسرای قشنگم
پسرمنم ۴ سالشه همین جوری بود بردمش متخصص یه شربت داده اونو میدم میخوره اشتهام یکم بهتر شده الان عکسش ...

ممنونم عزیزم لطف میکنی..امروز صبح تا ظهر تو تب میسوخت ..ظهر اوکی شد با استامینوفن..الآن دوباره داغ شده.. مطمئنم دکتر  ببرم بهش دوباره چرک خشکن میده ..انقد اینماه چرک خشکن خورد بچه ریزش مو گرفت.. تو غذاش سیر میریزم و لیمو شیرین و ترش میدم بهش اما لب نمیزنه

باور کن همین الآن آب ماهیچه و خود ماهیچه رو نون تیلیت کردم بخورم سه تا قاشق ب زور ترس دکتر و بستری ش ...

خوب شاید اینو دوست نداشته همون اب ماهیچه را بریز رو برنج سفید و خود ماهیچه هم ریز کن داخل همون برنج فکر کنم بخوره.گوشت ماهیچه را پختی تفت بده شاید بهتر بخوره.