2777
2789
ینی سه تا بچه داشتن بده ک‌نصیب من کنه؟؟؟واقعا چقد دلت سیاهه!چون من واقعیت رو گفتم ناراحت شدی

واقعیت هرکسی رو خودش فقط میدونه....فک نکن حق گفتی.

من بالا گفتم ناخواسته بوده،بعد تو میگی لقمه بزرگتر از دهنت برندار😕😏

گفتم الهی تو موقعیتی گیر بیفتی و قضاوت بشی ک بدتر ازاین باشه ک ب من گفتی...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعیت هرکسی رو خودش فقط میدونه....فک نکن حق گفتی. من بالا گفتم ناخواسته بوده،بعد تو میگی لقمه بزرگ ...

بالاتر گفتی ک شوهرم بچه میخاست!!

والا من حرف بدی نزدم ک شما اینجوری داری جواب منو میدی الهی الهی....

تا بزرگ بشن ک نفس راحت بکشم هنوز خیلی مونده.نمیکشم😔 اخه من درونگرام ،حوصله کسی جز خودمو ندارم.اینه ...

هیچ اشکالی نداره که شما درونگرایی این جلوی مشاوره گرفتن رو نمیگیره عزیزم 

یه مشاور خوب با همه جور ادم بلده صحبت کنه

دور از جون شما ، یه روانشناس خوب بعضی موارد با بیمارای روانی توی تیمارستان در ارتباطه 

هنرش همینه که با هر نوع ادم بتونه صحبت کنه و راهکار بده

شما که ماشالا سالمی ، اتفاقا تلقین هم نکن صحبتتون هم عالیه چون قشنگ تونستی حس خستگیتو به منی که بچه ندارم برسونی تا من یفهمم چی میگی و چه حسی داری

حالا ک ۳ تا بچه داری خدا هم خودتو هم بچه هارو حفظ کنه

فقط یه نگاه به چهرشون بنداز ببین چه معجزه ایی دستته صد هزار مرتبه شکل سالمن هر سه تاشون ، و به تو احتیاج دارن به یه مادر شاد احتیاج دارن 

خیلی حرفه ادمایی باشن ک چه خوب باشی چه بد بچسبن بهت عاشقت باشن بچه هم همینه

ازت خواهش میکنم که به خودت بیای

حق داری خسته شی

میخوام ازت پیگیر مشاور بشی

من یه مشاور تلفنی میشناسم خانوم فرزانه فردین فر ، بزنی توی گوگل چنل تلگرامش میاد ، پی وی ادمینش رو گذاشته میتونی پیام بدی مشاوره خصوصی بگیری صحبت کنی خیلی خانوم خوب و مهربونیه قشنگم مشاوره میده

کمک کنن بهت از این بحران دربیای