2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من یه بار خوردم البته مال من یکی بود حالم بدنشد ازلحاظ جسمی ولی چشمت روز بد نبینه تا سه ماه علائم افسردگی داشتم اخلاقم بد شده بود وبیخودی گریه میکردم البته پریودیمم ریخت بهم یکماه کلا پریودنشدم

منم ایطور شدم شهریور ک خوردم تاالان ایطور شدم چیکار کردی خوب شدی،؟

هیچ کاری نمیشه کرد باید دوره اشو بگذرونه من بعداز مصرف قرص سه دوره پریودی گذروندم تاخوب شدم

هیچ کاری نمیشه کرد باید دوره اشو بگذرونه من بعداز مصرف قرص سه دوره پریودی گذروندم تاخوب شدم

منم اخرای شهریور خوردم مهر ماه سه بارپریود شدم ابان دوبار ولی دیگه نشدم تا الان خیلی اذیت شدم من خیال میکردم باردارم تست دادم منفی بود رو بارداریم خیلی اثر منفی گذاشته ولی فک کنم اثرش تا سه ماهه درسته؟

منم اخرای شهریور خوردم مهر ماه سه بارپریود شدم ابان دوبار ولی دیگه نشدم تا الان خیلی اذیت شدم من خیا ...

آره تاثیرش واسه من که تاسه ماه بودخیلی حالموبدکردگرچه ک من بیخودیم خورده بودم اصن تنبلی تخمدان داشتم احتمال بارداریم ضعیف بودبعدش فهمیدم.حاضرنیستم هیچوقت حتی شده نصف قرص اورژانسیو استفاده کنم از بس که روی من ازلحاظ روحی تاثیربد داشت.

آره تاثیرش واسه من که تاسه ماه بودخیلی حالموبدکردگرچه ک من بیخودیم خورده بودم اصن تنبلی تخمدان داشتم ...

اره من وقتی خوردم افسردگی گرفتم اوایل همش دعوا می‌کردم گریه میکردم حالم خوب شد بعد دوماه ولی پریودم بهم ریخته رفتم ازمایش دادم گفت هیچ مشکلی نداری احتمالا هورموناتو قرص بهم ریخته تا مدتی ایطوری الان هم پریودم میترسم هنوز اقدام کنم باردار نشم😥

اره من وقتی خوردم افسردگی گرفتم اوایل همش دعوا می‌کردم گریه میکردم حالم خوب شد بعد دوماه ولی پریودم ...

کاش اگه قصد بارداری داشتی قرصو نخورده بودی بیخودی هورموناتو ریختی بهم.ولی نگران نباش تاثیر روی اقدامت واسه بارداری نداره الان هورمونات ریختن بهم کم کم تنظیم میشن ایشالا باردارم میشی به خودت استرس ونگرانی وارد نکن.

کاش اگه قصد بارداری داشتی قرصو نخورده بودی بیخودی هورموناتو ریختی بهم.ولی نگران نباش تاثیر روی اقدام ...

ایشالله  من ک این ماه اقدام کردم نشد خیلی اذیت شدم ایشالله ماه بعدی میشم