2777
2789
فکر کنم ربطی نداشته باشه ها،مال پسر دوستم crl عددش 55بود ولی پسره

ربط به هفته و crl داره گلم یا دوستت عدد crl براش زده crl کل بدنش نبوده یا هفته اش 11 هفته بوده با این crl که بهش گفتن پسر البته اگر سونو ان تی بهش گفتن پسر که احتمالا برا اونم اشتباه گفتن

خدایا شکرت
وای قربونت برم بهم امید دادی از وقتی شوهرم شنیده دختره دیگه بگو بخنداش کم شده مامانم کلی سرکوقت به ...

عزیزم بخدا فرقی نمی کنه دختر پسر من دوتا دختر دارم عاشقشونم اینم دختر بهمون گفتن سونو ان تی نه خدایی شوهرم ناراحت شد نه خودم جاش رو تخم چشمامون بود اگر دخترم بود ولی علائمم از اولش با دوتا دخترام فرق می کرد از اول ویار ترشی کردم و عاشق کباب و لیمو ترش بودم شکمم مثل اون دوتا از پهلو بزرگ نشد اون دوتا عاشق کدو و دلمه و سبزیجات و ماست و شیر  بودم این فقط لبنیات پنیر می تونستم بخورم کدو و دلمه بوش میشنیدم بالا می آوردم البته من دوتا دخترام هم یکم با هم فرق داشتن ویارام ولی تو یه سری چیزا مشترک بودن 

خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ربط به هفته و crl داره گلم یا دوستت عدد crl براش زده crl کل بدنش نبوده یا هفته اش 11 هفته بوده با ای ...

پانیداا جان برای من اشتباه درومد دیروز رفتم آنومالی نیتیم پسر بود

در مدرسه کربلا کودکان به چشم خود دیدند که بابا دو بخش است بخشی بر صحرا و بخشی بر سر نیزه اما اینکه عمو چند بخش است را فقط بابا می‌داند   《صَلی الله عَلیک یا ابا عبدالله 》

۱۲ هفته . ۴۸ بود

در مدرسه کربلا کودکان به چشم خود دیدند که بابا دو بخش است بخشی بر صحرا و بخشی بر سر نیزه اما اینکه عمو چند بخش است را فقط بابا می‌داند   《صَلی الله عَلیک یا ابا عبدالله 》
۱۲ هفته . ۴۸ بود

یادم همون موقع هم گفتم مطمئنی این crl گفتی بله احتمالا عدد crl کامل بدن جنینت رو نزده دکترت مثلا از سر تا باسن گاهی میزنن پا رو جدا میزنن تو سونو ها چون تو 12 هفته crl کامل بدن طبق اطلاعات پزشکی که من دیدم باید بالای 50 باشه نرمالش 

البته ادعایی ندارم  برا جنسیت ها ممکنه من اشتباه کنم یا هرچیز دیگه ان شاالله نی نی ت به سلامتی بیاد بغلت گلم

خدایا شکرت
از عدد crl گلم تو هفته 12 بالای 60 پسر بین 50 تا 59 دختر

اشتباهه عزیزم. 

من 12 رفتم 62 یا 63خرده ای بود . به منم گفتین پسر. ولی دختر بود 

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻
مبارک باشه گلم ان شاالله به سلامتی بیاد بغلت

ممنون عزیزم🌺

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻