2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از کجاش میگی؟حدس میزنی؟

اره حدس میزنم‌پسر باشه 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
هفته چند رفتی سونو ان تی و عدد crl چند نوشته برات که بهت بگم جنسیت گلم

سلام

میشه برا منم بگین

دکتر سونو گفت احتمالا دختره ولی همه میگن ک اون جنسیت رو صددرصد اشتباه میگه

توی دوازده هفته و شش روز بود  ک دیروز گفت سن بارداریته

و ان تی م عددش1/3

Crl:64

واسه خونه جدا رفتنم و دورشدن از مادرشوهر و نیت قلبیم اگه راضی صلوات بفرس😘
سلام میشه برا منم بگین دکتر سونو گفت احتمالا دختره ولی همه میگن ک اون جنسیت رو صددرصد اشتباه میگه ...

crl که میگه پسر ان شالله به سلامتی بیاد بغلت برا منم سونو ان تی سونو گفت دختر ولی crl بالای 60 بود خودم می دونستم پسر که سونو آنومالی تشخیص خودم بهتر از دکتر سونوگرافی در اومد  و پسر نی نیم 

خدایا شکرت
crl که میگه پسر ان شالله به سلامتی بیاد بغلت برا منم سونو ان تی سونو گفت دختر ولی crl بالای 60 بود خ ...

وای قربونت برم بهم امید دادی

از وقتی شوهرم شنیده دختره دیگه بگو بخنداش کم شده

مامانم کلی سرکوقت بهم میزنه میگه یکی مثل خودتو داری میاری بااینکه دختر دوست داشتم ولی خداخدا میکنم پسر باشه

ببخشید اون عدد مگه چیه ک از روش میشه تشخیص داد ک پسره یا دختر

میشه علائمتم بگی

چی هست

واسه خونه جدا رفتنم و دورشدن از مادرشوهر و نیت قلبیم اگه راضی صلوات بفرس😘