2777
2789
عنوان

کسب از دعای دیدن مطلوب در خواب چیزی شنیده ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 16839 بازدید | 301 پست
من اینو انجام دادم مشخصات شوهرم رو دیدم تو خواب  بعد یه کاربر اومد گفت ب نیت ازدواج انجام ندید ...

پس کی اومد؟؟؟

خب من علت برعکس شدن روتوضیح دادم عزیزم.بخون

ممکن روش ر واشتباه انجام دادن کلا..ممکن اجنبه یاشیطان مشغولش کردن..

اصل روش درسته .اماااینکه ماایی که انجام میدیم چطور باشیم مهمه فکرمیکنم

من خودم به یکی گفتم برای فامیلش انجام داد خود اون فامیله هم انجام داد...یه نفرو توخواب دیدن..دوست اینجام گفت یکم شبیهش بوداماعیننااا نه..اماکلی گفت یکم شبیهش بود..خود فامیلشونم گفت اسمی روکه گفتن الان همسرشه.نامزدن الان

به یهه نفر گفتم وخیلی اصراررو پسرداشتن توخواب پسرنشون دادن.امارفت سونوودختربود.اما بچش گفتن مشکل داره.ایشون ناراحت ژنتیک دادن که دیگه جنسیت مهم نیس..بازنیت کردن توخواب دخترسالم نشون دادن..گفت فرداش زنگ زدن وگفت بچت سالمه ودختره.

میشه اون دونفری که گفتن خودش نبودروبرام تگ کنی یاای دیشونوبدی؟؟

ببین من خودمم زدم برای دومورد درست شد.امابرای ازدواجم هنوزاتفاق نیوفتاده

مثال میزنم برادرزادم مریض بود وگفتن یه چیزی توبدنش دیده شده.مانگران توده بودیم..اونشب حالم بدبودگفتم خدایا یعنی توده چیزیه و....توخواب صدایی گفت خوب میشه...الان چندماه گذشته یاعفونت یاروماتیسم هنوزمعلوم نیس.اماخداروشکر توده نبود..

یکی دیگه از خانوادم مریضه..بازمشکوک به سرطان..نیت کردم خدایا خوب میشه اینا...توخواب دیدم یاشنیدم یادم نیس اما دیدم خدا شفاش بده...جواب اولیه سرطان موندم تاجواب نمونه برداری بیاد.من مونده بودم خداشفاش بده یعنی چی.یعنی مریضه یانه.که دیدم بله..امیدورارم نمونه برداریش سالم باشه وبفهمن رطان نیس مثلامشکل چمیدونم عفونتی چیزیه..الان داریم دعامیکنیم خدایا شفا بده..این دومورد برای خودم

امابرای ازدواجم هنوز نشده.احتمالا زمانش نرسیده..بعدم تومفاتیح اومده.تومفاتیح نگفته برای ازدواج نپرس یابپرس.گفته جواب هرسوالی که میخوان.ازدواجم یه سوال بهرحال

خدایااااا شکرت...
پس کی اومد؟؟؟ خب من علت برعکس شدن روتوضیح دادم عزیزم.بخون ممکن روش ر واشتباه انجام دادن کلا..ممکن ...

باید بگردم پیدا کنم اگه پیدا شد چشم حتما ...

الان درمورد ازدواجم چ جور نیت کنم ؟

من فقط دیدم یه اقا که غریبس با مادرم داره راه میره ومیوه دستشه یعنی از پشت سر دیدم 

فعلا هرکی اومده خواستگاری اصلا مشخصات اونو نداشته 

ممنون از راهنماییت 

اهای اونی که الکی گزارشم زدی وتعلیق شدم منم همه چیو برای نی نی یار گفتم وبراشون همه جیز برملا شد  تعلیقیت نوش جان ‌....واگذارت کردم بخدا ..۲۷ تیر ۱۴۰۲ شروع تغییرات پیش ب سوی زندگی شاد وفراموش کردن گذشته واشتباهاتم وکوتاه اومدنام وضعیف بودنم ..هرچی بود وهرچی شد دست من نبود از این ب بعدش که دست خودمه !!...دوست مجازی اره با خودتم ب خودت بیا مگه چند روز زنده ایم؟چندبار قراره متولد بشیم ؟رها کن غم وغصه رو برای شادیات وخودت ارزش قائل باش توارزشت ولیاقتت اینی نیست که هستی تغییر کن !!!گاهی زود دیر میشود !!!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باید بگردم پیدا کنم اگه پیدا شد چشم حتما ... الان درمورد ازدواجم چ جور نیت کنم ؟ من فقط دیدم یه اق ...

خب پیداکن بهم بگو گلی مننتظرم

ببین من خودمم قبل انجام چون اوایل میترسیدم...فکرمیکردم کارترسناکیه...ازخیلیا پرسیدم اکثرا برای نیت های مختلف گفتن همون شده..حالاازدواج یاوو...

اماچندنفریم بودن گفتن نشده.مثلایکی بودگفت دخترعموم کسیو نمیخواست همون شد.اماخواهرم یکیومیخواست همون نشد...خب یه درصدفکرکن شاید اشتباه انجام داده.یااشتباعه تعبیرکرده

مثال میزنم من خودم برای عشقم نیت کردم یه چیزی دیدم.اولش خوشحال که بهش میرسم...بعد فکرکردم به تعبیرگفتم خب اول تعبیرم اینطوره امابعدش اینطورشد نکنه اشتباه تعبیرکردم..اومدم برعکس نیت کردم.گفتم خدایاهمسر ایندم رونشونم بده.امابازم همونو نشونم داد.اما 5.6ماه قهریم.احتمالا زمانش نرسیده.دوستامم انجام دادن که این اقارونمیشناختن بازم همونو نشون دادن...من نمیگم واقعا همینه.فعلامنتظرم ببینم تواینده چی میشه...دلایل نشدن روبراساس حرف کارشناس گفتم.امامن یه خانمی گفت سنجاق بخودت وصل کن.وصل میکنم یه قران هم میذارم بالای سرم..

دیگه من خوابو دیدم هرچی خیره انشائالله پیش بیادوخوشبخت بشم

شماهم نیت کن خدایاهمسرم رونشونم بده

یه خانمی گفت همون شد امابعدطلاق گرفتیم..بخاطرهمین لزوما هرک اومد عین خواب نبود نگو نه.یایه خانمی گفت اومده اماشبیه خوابم اصلانیست.گفتم یعنی حتی یه کوچولو شبیهش نیس.گفت چرایکم شبیهه اماعین خوابم دقیق نه.گفتم خب کلی مهمه

برای خودمم انجام داد هم ایسون هم یکی دیگه چشم وابرو مشکی دیدن.امادوست پسرم موهاش تیرس اماچشم رنگیه...عکسو نشون دادن گفتم نصفش شبیهه.میگم من خوابو دیدم منتظرم ببینم خدا چی برام نوشته که انشاءالله هرکی هست خوشبخت باشم کنارش وارامش داشته باشم وعشق واقعی روتجربه کنم

خدایااااا شکرت...
ببین عزیزم یه چیزی هست به نام کشف مطلب.مثل مثلا استعلام حاجتت...بهش میرسی dh نمیرسی یا بهت دعایی میگ ...

@خادمالمهدی    

ازاین روش انجام بده بهت توخواب نشون میدن.حتماخبرم کن.درخواستم بهت دادم گلی.منم دعاکن

خدایااااا شکرت...