2777
2789
عنوان

کسب از دعای دیدن مطلوب در خواب چیزی شنیده ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 16840 بازدید | 301 پست
گلی انجام دادی؟

نه عزیزم 

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چراعزیزم

دیگه یادمم رفت نمیدونم انجامم بدم یا نه ☹️

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
ببین عزیزم یه چیزی هست به نام کشف مطلب.مثل مثلا استعلام حاجتت...بهش میرسی dh نمیرسی یا بهت دعایی میگ ...

@gjbkok458    

من فالگیر نیستم.این روش روانجام بده وسوالارو یکی یکی قبل خواب بپرس.توخواب بهت نشون میدن

خدایااااا شکرت...
شمانتیجه گرفتی؟

ببین عزیزم من به چندنفرگفتم درست بود.ازچندنفرم پرسیدم اکثراگفتن همون شد...یه نفربودروی پسربودن بچش خیلی اصرارمیکرد.توخواب نشون دادن پسره.اما بچش دخترشد.امادرعوض  گفتن بچت مشکل داره.خلاصه این خانم هم کلافه و....گفت فقط سالم باشه.ژنتیک داد..همین روش روباز انجام داد توخواب بهش یه دخترسالم نشون دادن.گفت فردا تماس گرفتن که بچت سالمه

نوشتم اگه برعمس بشه علتش چیه

خدایااااا شکرت...
ببین عزیزم یه چیزی هست به نام کشف مطلب.مثل مثلا استعلام حاجتت...بهش میرسی dh نمیرسی یا بهت دعایی میگ ...

@botriabshoga‍ 

عزیزم اینو بخون بعدبیا دایرکت..اسم این روش کشف مطلب

خدایااااا شکرت...
@پرینازهااااا     این روش رو گلی بخون.سوالی بودبپرس @هعب۲۰۰۶     @jojo317 ...

من اینو انجام دادم مشخصات شوهرم رو دیدم تو خواب 

بعد یه کاربر اومد گفت ب نیت ازدواج انجام ندید نمیدونم والا گیجم کردن 

یکی دونفرم گفتن انجام دادیم ولی همون شخص نیومد 

خیلی هم گفتن عینا همون اومد 

اهای اونی که الکی گزارشم زدی وتعلیق شدم منم همه چیو برای نی نی یار گفتم وبراشون همه جیز برملا شد  تعلیقیت نوش جان ‌....واگذارت کردم بخدا ..۲۷ تیر ۱۴۰۲ شروع تغییرات پیش ب سوی زندگی شاد وفراموش کردن گذشته واشتباهاتم وکوتاه اومدنام وضعیف بودنم ..هرچی بود وهرچی شد دست من نبود از این ب بعدش که دست خودمه !!...دوست مجازی اره با خودتم ب خودت بیا مگه چند روز زنده ایم؟چندبار قراره متولد بشیم ؟رها کن غم وغصه رو برای شادیات وخودت ارزش قائل باش توارزشت ولیاقتت اینی نیست که هستی تغییر کن !!!گاهی زود دیر میشود !!!