2777
2789
عنوان

کسب از دعای دیدن مطلوب در خواب چیزی شنیده ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 16843 بازدید | 301 پست
خواهش گلی...امشب‌انجام بده فرداخبرشو بده

امشب فک نکنم بتونم انجام بدم ولا🥲

‌‌دِ حس هیچی نی، تا ایچه هَم وِه قین سِرع اوماییمَه‌..💔🫠ایــــرانم🖤هر چه امروز کشور ما دارد و هرچه در آینده بدست بیاورد به برکت خون این شهیدان است.                 من‌طُ‌را‌با‌خون‌و ‌دل‌از‌یاد‌بردم‌لطف‌کن‌هر‌کجا‌چشمت‌به‌من‌ افتاد‌کج‌کن‌راهت‌را :)                     پیرم کردی اسمو و قدت:)👩🏻‍🦯

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خواهش گلی...امشب‌انجام بده فرداخبرشو بده

ی سوال داشتم .

شما چله ای  ، ذکری چیزی نمی‌شناسید که خیلی خیلی مجرب باشه ؟ من به خاطر یکسری از مسائل خیلی خیلی ناراحت و دلگیر شدم و تقریبا ناامید .

دلم میخواد دیگه کلا زندگی نکنم .

دیگه قلبم تحمل نداره 🤧

ی سوال داشتم . شما چله ای  ، ذکری چیزی نمی‌شناسید که خیلی خیلی مجرب باشه ؟ من به خاطر یکسری از ...

هرچی به دلت بخون...چیزی به عنوتن‌مجربوجودنداره.برای یکی معچزه میکنه برای یکی نه

من خودم ختم‌۱۴هزار صلوات رو گرفتم البته هنوز نتیجه حاصل نشده...هرروز هزارتا به نیت یکی از معصومین بعدشم به دلم افتاد پشت بند ۱۰۰۰ صلوات ۱۰۰تا یاالله بگم و ۱۰۰همون معصومی که صلوات براش فرستادم و قرانم به سرم میذارم

خدایااااا شکرت...
ی سوال داشتم . شما چله ای  ، ذکری چیزی نمی‌شناسید که خیلی خیلی مجرب باشه ؟ من به خاطر یکسری از ...

همین کشف مطلب رو انجام‌بده.ببین‌به حاججتتت میرسی یانه

ببین چقد‌تگ‌کردم

..تاالان یکیش درست بود‌جنسیت بچه...بقیه یا انجام‌ندادن یاهتوز اوکی نشدن.خودم ۳ماه هنوز خبری نیس باید زمانشم برسه

خدایااااا شکرت...
مرسی عزیزم .چشم حتما 

خواهش گلی...یکی‌دیگه‌هم‌داره درست درمیاد..براش خواستگار‌اومده باهمون‌اسم‌و تقریبا یکمشبیه‌خواب..انشالله‌ادم‌درستی باشه.مالا‌منگه‌هنوز خبری نیست ازشون‌پناه‌برخدا

خدایااااا شکرت...