پس کی اومد؟؟؟
خب من علت برعکس شدن روتوضیح دادم عزیزم.بخون
ممکن روش ر واشتباه انجام دادن کلا..ممکن اجنبه یاشیطان مشغولش کردن..
اصل روش درسته .اماااینکه ماایی که انجام میدیم چطور باشیم مهمه فکرمیکنم
من خودم به یکی گفتم برای فامیلش انجام داد خود اون فامیله هم انجام داد...یه نفرو توخواب دیدن..دوست اینجام گفت یکم شبیهش بوداماعیننااا نه..اماکلی گفت یکم شبیهش بود..خود فامیلشونم گفت اسمی روکه گفتن الان همسرشه.نامزدن الان
به یهه نفر گفتم وخیلی اصراررو پسرداشتن توخواب پسرنشون دادن.امارفت سونوودختربود.اما بچش گفتن مشکل داره.ایشون ناراحت ژنتیک دادن که دیگه جنسیت مهم نیس..بازنیت کردن توخواب دخترسالم نشون دادن..گفت فرداش زنگ زدن وگفت بچت سالمه ودختره.
میشه اون دونفری که گفتن خودش نبودروبرام تگ کنی یاای دیشونوبدی؟؟
ببین من خودمم زدم برای دومورد درست شد.امابرای ازدواجم هنوزاتفاق نیوفتاده
مثال میزنم برادرزادم مریض بود وگفتن یه چیزی توبدنش دیده شده.مانگران توده بودیم..اونشب حالم بدبودگفتم خدایا یعنی توده چیزیه و....توخواب صدایی گفت خوب میشه...الان چندماه گذشته یاعفونت یاروماتیسم هنوزمعلوم نیس.اماخداروشکر توده نبود..
یکی دیگه از خانوادم مریضه..بازمشکوک به سرطان..نیت کردم خدایا خوب میشه اینا...توخواب دیدم یاشنیدم یادم نیس اما دیدم خدا شفاش بده...جواب اولیه سرطان موندم تاجواب نمونه برداری بیاد.من مونده بودم خداشفاش بده یعنی چی.یعنی مریضه یانه.که دیدم بله..امیدورارم نمونه برداریش سالم باشه وبفهمن رطان نیس مثلامشکل چمیدونم عفونتی چیزیه..الان داریم دعامیکنیم خدایا شفا بده..این دومورد برای خودم
امابرای ازدواجم هنوز نشده.احتمالا زمانش نرسیده..بعدم تومفاتیح اومده.تومفاتیح نگفته برای ازدواج نپرس یابپرس.گفته جواب هرسوالی که میخوان.ازدواجم یه سوال بهرحال