2777
2789
عنوان

پوسته پوسته شدن سر😭

| مشاهده متن کامل بحث + 52727 بازدید | 86 پست
اگر موها چرب و پوست سر خشک باشه چه شامپویی باید استفاده باشه؟و روغن تراپی خوبه؟

احتمال داره شامپویی که در حال حاضر استفاده میکنین مناسب موهاتون نباشه .ولی اگر مطمئنین که شامپو مناسبه سعی کنین کف سر و زیاد نشورین و روغن آرگان به کف سر بزنین .اگر خیلی خیلی خشکه روغن زیتون .

بهترین معلم تو آخرین اشتباه توست
احتمال داره شامپویی که در حال حاضر استفاده میکنین مناسب موهاتون نباشه .ولی اگر مطمئنین که شامپو مناس ...

ممنون عزیز ابروهام این مشکل رو داره که اصلا ابروهام رو نمیشورم فقط وقتی صورتم رو میشورم ژل شستشوی صورتم تو ابروم هم میره

لطفا برای شادی روح مامان و بابام صلوات بفرستید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیز ابروهام این مشکل رو داره که اصلا ابروهام رو نمیشورم فقط وقتی صورتم رو میشورم ژل شستشوی صو ...

روغن آرگان به ابرو هم بزنی مشکلش حل میشه. برای پرپشتیش هم خوبه

بهترین معلم تو آخرین اشتباه توست
سلام استارتر شما پوسته سرتون خوب شد؟چکار کردین؟

تقریبا خوب شد با شامپو کتوکونازول 

ولی با ی مارکیش خوب شد درش آبیه برا شرکت بهسا فک کنم

ولی با بقیه مارکاش بدتر میشد

قند عسل من
ببین اول ببین مشگل پسوریازیس نباشه .اگر بود درمان داره اگر نبود و فقط یه شوره بود که ایروکس شامپوهای ...

سلام عزیزم من موهامو پروتئین تراپی انجام دادم کف سرم ب شدت میخاره و زیر ناخنم جرم جمع میشه قبلا این مشکل داشتم ولی ن در این حد شما راه حلی دارین؟🥺