2777
2789
عنوان

پوسته پوسته شدن سر😭

| مشاهده متن کامل بحث + 52747 بازدید | 86 پست
اصن فایده نداره  قرمز و متورم میشه تا حدی ک میسوزه

وای عین شوهرم شدی الانم. درگیره از بس ک این شامپو های ضد شوره قوی زدین 

الان من ی شامپو نیلان براش سفارش دادم ـ کیاهیه از خیراندیش

با شامپو بچه بشور رنگ سبزا بشوری 

یا سرتو با شیر پایین حمام بشوری نه با دوش بخاطر فشار آب 

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه نمیریزه و شوره نیس فقط اگه سرتو بخارونی یه چیز سفید میاد زیر ناخنت قارچه

نترس قارچ موجود زنده مثل شپش نیس که اسمش بده فقط😂

واسه من که رفتم دکترم درست نشد فقط بهتر شد

شامپو مقاوم به شوره سر هیدرودرم داد فک کنم

با ۱ قطره که اسمش یادم نیس از حموم میای باید ۲۰ قطره بزنی اسمش یادم نیس سرچ کنی قطره سر قارچ میاره اسمشو اون بهتد بود بنظرم

آرع پسره منم کلتار میزنه خوب میشه ،البته دکتر گفت هیجان و استرس باعث تشدیدش میشه 

خداروشکر که خوب میشه

استرسو من همیشه دارم متاسفانه

یجا تو سریال جیران گلین به مهدعلیا میگه:دنیا جاییه که درد خروار خروار میادمثقال مثقال میره😔این جمله حال و روز اکثر ماهاست و قشنگ درکش میکنیم
من از حموم میام حس میکنم پوست سرم انقد خشک شده پوستش کنده میشه ولی شاید باورت نشه موهام چربه میشه ...

احتمالا شامپویی که استفاده میکنی مناسب پوست سرت و موهات نیست .

من مشاور محصولات پوست و مو هستم و طبق تجربیاتی که داشتم اگر شامپو مناسب مو باشه مشکلی بوجود نمیاد .اگر هم فکر میکنی شامپوت مناسبه یه مدت کف سرت و با روغن چرب کن و سعی کن کف سرت و کمتر چنگ بزنی و بشوری تا خشک تر نشه 

بهترین معلم تو آخرین اشتباه توست
خداروشکر که خوب میشه استرسو من همیشه دارم متاسفانه

ممنونم عزیزم،دنیا رو هر جور بگیری بالاخره میگذره پس بی خیالی خیلی وقتها بهترین راه حله

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
موی چرب شوره داره موی خشک پوسته پوسته میشه و با هم فرق دارن . شما باید شامپوی مخصوص موی خشک استفاده ...

اگر موها چرب و پوست سر خشک باشه چه شامپویی باید استفاده باشه؟و روغن تراپی خوبه؟

لطفا برای شادی روح مامان و بابام صلوات بفرستید
ببخشید فقط سر پسرتون داره؟ علائمش چی بود؟ 

نه عزیزم پاشم ی تیکه هست .روش دونه های سفیده یا بعضا قرمز...من اینو خیلی بردم دکتر متاسفانه میگن درمان نداره ،بعضی وقتها میره دوباره پیداش میشه

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
سرکه سیب نرم میکنه برا موخوره هم خوبه من میزنم

ببشتر بزنی خشک میکنه،من اینجور شنیدم

سرکه طبیعتش خشکه و سرده

نه عزیزم پاشم ی تیکه هست .روش دونه های سفیده یا بعضا قرمز...من اینو خیلی بردم دکتر متاسفانه میگن درم ...

آخه دختر منم انگشت پاش پوسته شده بود مرتب دارم آد میزنم به شدت زبر شده بود و حالت انگار یکم زرد شده بود البته دختر من سابقه اگزما دارا الان یکم بهتر شده و رو به بهبود هست برای همین پرسیدم