2777
2789
عنوان

شوهرتون هیزبازی درمیاورد اشتی میکردید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1348 بازدید | 69 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از شوهرت فاصله بگیری اصلن درست نیست انفد براش بزار ک اگه یه زن دیگ جلوش لختم بود نگاش نکنه وقتی به ...

من اصلا حرفتون قبول ندارم 

برای مردا اتفاقا هرچی خودت در اختیار باشی حتی 24 ساعته 

اونا یک لخت دیگه هم ببیند میرن سمتش 

بودن 24 ساعته این خانوم اصلا باعث نمیشه شوهرش به لخت های دیگه توجه نکنه 

آدم تنوع طلب درس بشو نیسسسسس

اسی ببین  شوهر من جوری زنا را از رو به رو تو خیابون نگاه میکنه حتی برمیگرده و از پشت سر هم نگا ...

خخخخخ راست میگی این اسفندیه منم یه نمونشو دارم طرف تا آب نشه ولش نمیکنن بعدشم یه فحشم میدن به طرف یعنی من برام مهم نیست

تفمه کارت
بگوهمینجا

ففکر کنم شوهرتون به همجنس گرایش پیدا کردن و اینکه دائم فیلم پو.رن نگاه میکنن و خود ارضایی دارن دلیلش این هست که اون فانتزی جنسی که در ذهن ایشون هست با رابطه جنسی با شما به ارضا نمیرسه و اینکه ذهن ایشون و بدنشون نمیتونه هماهنگ بشه و به احتمال زیاد ایشون از لحاظ ذهنی به گی همجنسبازی گرایش پیدا کرده 

شما باید با طرح سوالاتی جهت گیری ایشون رو بسنجید

ففکر کنم شوهرتون به همجنس گرایش پیدا کردن و اینکه دائم فیلم پو.رن نگاه میکنن و خود ارضایی دارن دلیلش ...

نه بیشتر فیلم های مردای سیاه پوست با الت های بزرگ میبینه چندبارم از الت خودش غیر مستقیم انتقاد کرده که کوچیکه و کاش یه راه بود بزرگ میکرد انگار فانتزیش الت بزرگه

نه بیشتر فیلم های مردای سیاه پوست با الت های بزرگ میبینه چندبارم از الت خودش غیر مستقیم انتقاد کرده ...

الان ایشون توی سن نوجوانی یا جوانی نیستند که اوج غرور جوانی شون باشه که بخوان خود ارضایی کنند در ضمن ایشون حدودا چهل سالشون هست و متاهل هستند ریشه این کارها به کودکی یا نوجوانی ایشون برمیگرده ممکنه در این سنین به ایشون تجاوز جنسی شده باشه و به مرور زمان به صورت عغده خودش رو نشون میده و الان ایشون از لحاظ ذهنی خودشون رو در رابطه جنسی ناکارامد میدونند و تنها راه مسکن برای خودشون رو نه در برقراری رابطه فیزیکی جنسی بلکه در دنیای ذهنی خودشون با دیدن فیلم پ.ورن و کلنجار رفتن با خودشون انجام میدن تا بتونن ضعف و عغد ه های خودشون رو از این طریق خالی کنند