2777
2789
عنوان

آیا همسر شما بدبین و تعصبی است؟

| مشاهده متن کامل بحث + 10939 بازدید | 85 پست
به نظر من غیرت مرد روی همسر، خواهر، دختر و مادرش لزوما نشانه بدبینی نیست بلکه میتونه نشانه نگرانی مرد از امنیت همسر یا زنان خانواده اش باشه. همونطور که غیرت پدر روی دختر به معنای بدبین بودن پدر نیست بلکه ممکنه پدر نگران این باشه که اتفاق بدی برای دخترش بیفته (مثلا کسی مزاحم دخترش بشه) و به همین خاطر اجازه نده که دخترش هر جایی بره و یا با هر لباسی بیرون بره.

من اگر مرد بودم، اگر میدیدم که همسرم میخواد ساعت 10-11 شب با آرایش غلیظ بیرون بره نگرانش میشدم و سعی میکردم جلوش رو بگیرم، نه به خاطر بدبینی، بلکه چون دوستش داشتم و نمیخواستم اتفاق بدی براش بیفته.

من اگه مرد بودم قطعا دوست نداشتم همسرم جلوی مرد نامحرم نیمه برهنه باشه. نه به خاطر بدبینی بلکه به خاطر ارزشی که برای همسرم قائل بودم.

مادر، خاله یا مادربزرگ وقتی دختر رو نصیحت میکنند یا بهش تذکر میدند، از روی بدبینی و تعصب بیجا نیست بلکه از روی خیرخواهیه.

من اگر به عنوان یک زن دوست ندارم شوهرم زنی رو به صورت برهنه یا نیمه برهنه ببینه از روی حسادت نیست، چون میدونم شوهرم به اینجور زنها علاقه ای نداره. از روی بدبینی هم نیست چون شوهرم رو میشناسم، میدونم که اهل روابط نامشروع نیست و هیچ وقت دوست دختر نداشته. من حتی خودم هم دوست ندارم زنی رو به صورت برهنه ببینم با اینکه دیدن یک زن برهنه قطعا تحریکم نمیکنه ولی به این علت که برای خودم و همسرم ارزش قائلم و دوست ندارم چشممون صحنه های ناپاک رو ببینه.

ممکنه فکر کنید من تو یه خانواده خشک و متعصب بزرگ شدم در حالیکه والدینم هر دو تحصیلات عالیه دارند و به من آزادی کافی میدادند چون بهم اطمینان داشتند ولی نسبت بهم بی تفاوت نبودند. همسرم هم آدم خیلی سختگیری نیست ولی بی تفاوت هم نیست. نه مذهبیه نه غیر مذهبی (من بهش میگم نیمه مذهبی). گاهی هم به خواهراش در مورد پوششون تذکر میده. نه به خاطر بدبینی (خواهراش دخترهای خیلی خوبی هستند) بلکه چون نگرانشونه و دوست نداره مرد غریبه به خواهرهاش نگاه بد داشته باشه. من هم دوست ندارم همسرم نسبت به من بی تفاوت باشه چون بی تفاوتی نشون میده که علاقه ای بهم نداره. من ترجیح میدم آزادی مطلق نداشته باشم ولی برای شوهرم ارزش داشته باشم و اون نسبت به وضعیت من بی تفاوت نباشه.

به نظر من این حق زن و مرده که نسبت به هم غیرت داشته باشند و بدونند که همسرشون وقتی بیرونه کجاست همونطور که والدین حق دارند بدونند بچه شون کجا میره و با کی میگرده.

زندگی زناشویی یک زندگی مشترکه و مرد و زن در قبال هم مسئولند. غیرت زن و مرد نسبت به هم نشان دهنده علاقه شون به همدیگه، تعهدشون و ارزشیه که برای هم قائلند.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوهر من اصلا اصلا متعصب نیست اما بی اهمیت هم نیست

اگه به محیطی که توش هستم اعتماد داشته باشه و بدون آدم عوضی توش نیست اصلا گیر نمیده

در کل گیر نیست اما یه سری محدوده داره که بهش احترام میذارم. خیلی معمولی

من شوهرم خیلی کم تو این موارد به من حساسه و من هم مثل خودش شدم و دیگه بهش حساس نیستم به قول مامان ماهان بهشون که دیگه حسادت نکنی ناراحت میشن و میپرسند چرا دیگه رو من حساس نیستی دیگه منو دوست نداری؟؟؟؟
یا جدیدا شوهرم دائم ازم می پرسه دوستش دارم یا نه!!
وقتی یک نفر از طرفین زن و شوهر خیلی حساس تر از دیگری باشه ممکنه به طرف مقابل القا کنه که چقدر دیوانه وار دوستش داره؟؟؟
و خیلیها ممکنه رعایت کنندوبه انتظارات و تعصبات طرفشون احترام بگذارند ولی خیلیها هم رعایت نمی کنند و دست رو نقطه ضعف طرفشون میگذارند و بدتر میکنند
برای همین هم من بیخیال شدم
میدونید هر چیزی باید به اندازه باشه منظورم اینه که کفه ترازو باید یکسان باشه بلکه در این زمینه کفه مرد باید سنگینتر باشه یعنی مرد باید متعصب تر وحساستر باشه ولی به اندازه
حسادت بی مورد یا با موردش از طرف زن اگر خیلی شدید باشه مرد را یا زده میکنه یا پررو
مثلا همچنانکه زهراجون گفتند یکی شوهرش بهش خوب غیرت داره در حد نرمال و پسند جامعه که مثلا لباسای باز نپوشه تو مهمونی های مختلط و هر چیز معقول دیگه ای
زن هم همونقدر از همسرش انتظار داره و با هم زندگیه خوبی دارند

ولی اگر بیخیال باشه تو هم همونقدری که اون برات ارزش داره و در حد اون بیخیال باید باشی
از قدیم گفتن واسه کسی بمیر که واست تب بکنه ولی عقیده من اینه که واسه کسی تب کنم که واسم میمیره
هرکس هرچقدر بهت احترام گذاشت تو هم در همون حد باید بهش احترام بگذاری غیر از پدر و مادر که همیشه و در هر شرایطی احترامشون واجبه

اینهایی که گفتم نشاندهنده این نیست که من و شوهرم همو دوست نداریم فقط در این زمینه چون به نتیجه خوبی نرسیدیم کلا بیخیال قضیه شدیم البته بیخیال کامل نه دورادور مراقب هم هستیم و هردومون چارچوبها را حفظیم چون اول ازدواج بایدها و نبایدها را برای هم لیست کردیم...
در آن سرای که زن نیست انس و شفقت نیست /در آن وجود که دل مرد مرده است روان
همسریه من متعصب نیست اما غیرتیه تو حجاب یا برخورد با اطرافیانم همیشه میگه خودت بیشتر از من رعایت میکنی پس لازم نیست من چیزی بگم
خدایا شکرت برای همه چی خیلی دوست دارم خیلی.......یا حضرت عباس ممنون از لطفتون اقا،لطفا مراقب دختر نازم باش یا امام زمان