2777
2789
عنوان

آیا همسر شما بدبین و تعصبی است؟

| مشاهده متن کامل بحث + 10939 بازدید | 85 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامان محمد رضا ممنون از اظهار نظرتون
ببیند اگه یه مرد به یه خانوم نیگا میکنه این از خصوصیات مرداست.گرچه که همه مثل هم نیستن
اما بعضی خانوما فکر می کنند که حالا چه خبره و شوهرشون داره با نگاه کردن به خانوم چه فکرایی که نمیکنه
حساسیت نشون دان اصلا خوب نیست
1 بار عقد بودیم ماشین جلویمون پسره موهاش رو شونه هاش بود و دستمال سر هم بسته بود
یه قیافه تابلو که نظرمو جلب کرد نه اینکه خوشم بیاد مسخره بود
به شوهرم گفتم ماشین جلویی رو ببین پسره چه ریختیه
واییییییییییییی پدرومو در اورد که تو چرا چشمت به همه جا هست .... خلاصه تا چند روز حسابی من و عذاب داد
الان بهتر شده خدا رو شکرررررررررررررررر
اویل زندگی جو گیرن مردا
دور باش اما نزدیک، من از نزدیک بودن های دور میترسم.
به نظر من بیشتر مردائی گیر میدن که خودشون قبل از ازدواج همه کار کردن وفکر میکنند که بقیه هم مثل خودشون هستند وگاهی هم کمبود محبت وعدم سازش برای آقایون وخانمها باعث این مسائل میشه
راز خوب زیستن : www.razekhoobzistan.com
من به شوهرم خیلی گیر دادم چون واقعا نگاه میکنه و اصلا هم غیرتی رو من نداره خیلی کم... اونم میترسه من پررو شم چون خودش اینطوریه با حسادت های من پرروتر شد
منم خودمو زدم به بیخیالی حالا بیشتر ترسیده و هوامو داره
هر وقتم موضوع اون موقع ها را پیش میکشه میگم ول کن بابا من دیگه اون زن حسود سابق نیستم اون مال اوایل ازدواج بود خدا بیامرزدش گرچه حسادتهام هم بی مورد نبوده خداییش ولی از وقتی بیخیال شدم و عین خودش شدم هم بیشتر غیرتی میشه و همش ناراحته که چرا من دیگه عین خیالمم نیست تازه تو ماهواره یا فیلما زنای تابلو میبینم و مثلا اگه شوهرم خوشش بیاد کلی زنه را نشون میدم یا میگم چه خوشگله یا اگه واقعا در نظرم قشنگ نیومد کلی به شوهرم میخندم و دستش میندازم اونم گاهی وقتا کفری میشه که چرا من مثل سابق بهش گیر نمیدم و دیگه حسود نیستم و بی غیرت شدم.
مرد اگر زنش بهش حسود بشه میشه مثل شوهر من فکر میکنه چه خبره همه زنای خوشگل دنیا کمین کردن که بدزدنش
یعنی کلا جوگیر میشه
بلا نسبت شما آقایون نی نی سایتی البته
عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت که گناه دگران بر تو نخواهند نوشت/من اگر نیک و اگر بد تو برو خود را باش هرکسی آن درود عاقبت کار که کشت
خداروشکر شوهر منم گیر نمیده ولی اصلا بی غیرت هم نیست.......فکر کنم من بیشتر بهش گیرمیدم.....فکر میکنم یکی از دلایل اصلیش هم حرفای دیگرانه که من رو گاهی حساس میکنه
خدایا شکرت
Lilypie Pregnancy tickers
مامان ماهان همه اینطورین زن و مرد نداره اگر مرد هم هی گیر بده به زنش اگر بیخودی گیر بده و هیچی نباشه که بدتر اعصاب زنشو خودشو خورد میکنه اگر هم به دلیل باشه و زنش سر و گوشش بجنبه دیگه بدتر زنها هم پررو میشن اگر مرد زیادی غیرت نشون بده
غیرت در مردان و حسادت در زنان باید حد و اندازه داشته باشه وگرنه باعث میشه طرف مقابل که بهش گیر داده شده یا اعصابش خورد شه یا اگر واقعا ریگی به کفشش باشه بدتر بشه
در آن سرای که زن نیست انس و شفقت نیست /در آن وجود که دل مرد مرده است روان
دکتر پورحسین تو ایران هیلر خوب چیزی را تعریف کرده بود

تغافل یعنی خودت را در مقابل بعضی خطاهای همسرت به غفلت بزنی و نادیده بگیری و خود به خود حل میشه

و اگر عادات بد همسرتون ادامه داشت و مثلا به نگاه کردن و دید زدنهاش ادامه داد و با تغافل شما درست نشد
شما باید رفتار آینه ای را پیش بگیرید یعنی با هر کس حتا همسرتون مثل خودش رفتار کنید
مثلا اگر بی توجهی میکنه و سرده و شما با محبت و تغافل مشکلتون حل نشد باید عین خودش رفتار سردی را پیش بگیرید
و یا اگر نگاه میکنه و سرگوشش میجنبه و با تغافل شما حل نشد به جای اینکه به روش بزنید و حسود یا غیرتی بشید عین عمل ایشون را متقابلا انجام بدهید

بعضی ها وقتی انعکاس رفتار خودشون را در طرف مقابلشون هم ببینند و ببینند طرف مقابلشون هم میتونه به همون بدی عمل کنه دست از کار اشتباهشون برخواهند داشت
در آن سرای که زن نیست انس و شفقت نیست /در آن وجود که دل مرد مرده است روان
2810