2777
2789
عنوان

آیا همسر شما بدبین و تعصبی است؟

10939 بازدید | 85 پست
دیدم بعضی از این آقایون چنان به زن بدبختشون گیر میدن که خانومه افسرده شده
این بپوش
اونجا نرو
موهات بکن تو
چرا با اون مرده حرف زدی
و.......................
خیر نیست. همسر من بزنم به تخته ماهه ماهه ماهه. عشق منههههههههههههههههههه
یوسف مى دانست تمام درها بسته هستند اما بخاطر خدا و به امید او حتی به سوی درهای بسته دوید و تمام درهای بسته برایش بازشد...
"اگر تمام درهای دنیا هم برویت بسته شدند دنبال درهای بسته بدو چون خدای تو و یوسف یکیست"

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نخیر ابدا نیست دیگه دوره اون جور مردها منقضی شده اگرم باشن خیلی انگشت شمارن برای اینکه از اونا انگشت شمار تر زنای گوش به اینجور حرفها بده هست :دی
فرهنگ یعنی به خودت اجازه ندی هر حرفی رو هرجایی بزنی حتی تو محیط مجازی....
یه نفر تعریف می کرد گفت شوهرم به هه چیز گیر میده
میگه وقتی میریم بیرون تو جوری راه میری که مردا بهت تنه بزنن
با هزار بدبختی راضیش کردیم بره دکتر روان پزشک و کلی باش حرف زد و قرص داد
بعد یه مدت دیدم قرصاش رو نمی خوره گفتم چرا نمی خوری؟
گفته از وقتی می خورم بی غیرت شدم!!!!!!!!!!!!!!!
گندم خانوم نمیدونم اهل فیلم نیگا کردن هستین یا نه
تا حالا کلی فیلم در مورد تعصب بی جای مردان ساخته شده
می خواستم اگه کسی تجربه بدی داره و یا راهکاری بیان کنه
منم دیدیم بعضی ها بد دلن یه خانومی چند روز پیش تایپیک زده بود که من چادریم مومنم شوهرش گیرایی میداد رفتارهایی میکرد که به نظر من البته حرف شوهرم خودش اخر بی غیرتیه شوهرم همیشه یه حرف خوب میزنه باباش گفته غیرت زیاد بی غیرتی میاره
باران نباش که خودت را با التماس به شیشه بکوبی،ابر باش تا همه منت باریدنت را بکشند...
2810