2777
2789
عنوان

خداخودش میخواست بهم یه پسرخوشکل وسالم بده امامن ناشکری کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1151 بازدید | 79 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیگه کاریه که شده، الان هیچ کاریش نمیتونی بکنی 

فقط سعی کن کارایی و بکنی که بهت آرامش میده 

من دومی رو باردارم دخترم خیلی بد قلقه، یه موقع هایی ناشکری میکنم میخواستم چیکار، وقتی تکون نمیخوره خیلی میترسم

5هفته بودم

ولی اون فقط یه لخته خون قرمز بود صبحم عکس گذاشتی

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

کاش این کار نمیکردی 

باید بگی خداخواسته نگو ناخواسته 

خدا داده بود بهت خودش کمکت میکرد تا بزرگشون کنی میدونی قتل نفس انجام دادی 😔

عزیزم توبه کن و از خدا بخواه که تو رو ببخشه 

امیدوارم که آرامشت رو بدست بیاری😘

5هفته بودم

۵ هفته

ته اصلا اصلا دستگاه جنسی شکل نگرفته ... 

طوری گفت خوشگل و سفید و پسر گفتم ۸ ماهه به بالا بوده

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
کاش هیچ وقت تو حکمت خدا دست نبریم، وقتی جلوگیری داری و باردار میشی دیگه میشه خداخواسته نه ناخواسته.. ...

ببین منم با وجود جلوگیری باردار شدم اصلا هم راضی نبودم خودم بعد خاله شوهرم هی سرم داد زد چرا حامله شدی چرا حامله شدی تو نباید حامله میشدی گفتم ناخواسته بوده میگفت نزن این حرفو ازت قبول نمیکنم 😐😐😐 حیوون یادم میاد میخوام جرش بدم 

الهی😔😔😔 کاش شرایطش داشتی و میشد سقطش نکنی

انگاردیوانه شده بودم نه شب میخوابیدم نه غذامیخوردم کارم به بیمارستان کشیدنصف شب ولی الان خیلی پشیمونم دیشب افتادبچم 😔