2777
2789
برندگان عزیز عکسهای خود جهت بافت روی تابلو ی فرش را از تاریخ 15 فروردین به بعد به این شماره 09124870118 مدیریت فرش میلاد آقای سعادتیان در شبکه اجتماعی ارسال فرمایید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانم تهرانی عزیز من اون عکس محمدو که گذاشتم دقیقا یازده ماهه بوده و یک تا سه سال نبوده برای اولین سال عیدش و بهتون هم گفتم تو تاپیک مسابقه عیبی نداره عکس از سال قبل باشه که مثل اینکه موردی نبوده وگرنه من میتونستم از این سال هم عکس بذارم
*خداوندا سپاس فراوان بابت همه چیز*
اون عکسی که همینطوری گذاشتم سه ساله س همون که تو آتلیه س وگرنه من اصلا اصلا برای برد رده سنی انتخاب نکردم الانم اگه دوست دارین جایزه رو به کس دیگه ای بدین مشکلی نیست ولی پسر من تو اون عکس یازده ماهس و رده سنی درست انتخاب شده
واقعا خیلی تاسف باره که بعضیا به خاطر جایزه تهمت میزنن من رده سنی پسرمو درست انتخاب کردم و جایزه اصلا برام مهم نیست فقط مهم برام که بعضیا انقد خودشومو درگیر این مسائل میکنن که راحت دروغ میگن اگر هم نیاز باشه با سند و مدرک ثابت میکنم که پسرم تو این عکس یازده ماهس
و کاری خلاف قانون ماسبقه انجام ندادم خانم تهرانی لطفا به تاپیک قبل هم مراجعه کنین و مطالب منو بخونین من اصلا لزومی نمیبینم بخوام دروغ بگم چون تمام جوایز و دنیا فدای یه تار موی پسرم ولی واقعا برام زور داره بخوان بهم تهمت بزنن
لطفا جواب منو بدین خانم تهرانی عذر میخوام برای غلط املاییم که اونم به خاطر ناراحتیم برای نه مسابقه و جایزه بلکه برای اینکه واقعا در نظر نگرفتن زحمات و خیلی راحت گوش دادن به حرف دروغ
2810