2777
2789
انشاله زودتر پسر گلیت خوب بشه فاطمه جان
من که یه مدت کلا نیامدم نی نی سایت وحشتناک بود برام دی ماه 94 دخترم بستری شد به مدت 10 روز بیمارستان خودم هم بستری شدم خیلی خیلی روزهای بدی داشتم آنفلانزای وحشتناکی گرفتم و کلی آزمایش ازم گرفتن

بچه ها به معنای واقعی مردم و زنده شدم
الان حالت درک میکنم فاطمه جان
خدایا هیچ بچه ای مریض نشه خیلی سخته
الهی آمین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم فاطمه جون بهش پدی کاف بده شربت گیاهی خیلی خوبیه درکت میکنم عزیزم بچه خواهرمنم ازین ویروس جدیداگرفته خیلی سخته
«رَبِّ أَوْزِعْنی‏ أَنْ أَشْکُرَ نِعْمَتَکَ الَّتی‏ أَنْعَمْتَ عَلَیَّ وَ عَلى‏ والِدَیَّ وَ أَنْ أَعْمَلَ صالِحاً تَرْضاهُ وَ أَصْلِحْ لی‏ فی‏ ذُرِّیَّتی‏ إِنِّی تُبْتُ إِلَیْکَ وَ إِنِّی مِنَ الْمُسْلِمین
بچه هامن دیروزچندتاعکس براشون فرستادم به ایمیلشون ببینم کی جواب میدن کدومش تایید میشه تا بافته بشه زنگ هم زدم برخوردشون خیلی خوب بود
«رَبِّ أَوْزِعْنی‏ أَنْ أَشْکُرَ نِعْمَتَکَ الَّتی‏ أَنْعَمْتَ عَلَیَّ وَ عَلى‏ والِدَیَّ وَ أَنْ أَعْمَلَ صالِحاً تَرْضاهُ وَ أَصْلِحْ لی‏ فی‏ ذُرِّیَّتی‏ إِنِّی تُبْتُ إِلَیْکَ وَ إِنِّی مِنَ الْمُسْلِمین
ایمیل: Email: Pic@MiladCarpet.ir خودم زنگ زدم پرسیدم
مامان نفس جون تو سایت که زده پنج روزه تابلو آمادس فکر نمیکنم زیاد وقت ببره من باید برم فایل عکسشو از آتلیه بگیرم که کیفیتش بهتر بشه فکر کنم عکس از چهره باشه بهتر شه نه؟ تا عکس قدی
*خداوندا سپاس فراوان بابت همه چیز*
سلام و وقت به خیر کاربر عزیز شمیلا، کودک شما در رده سنی یک تا 3 سال قرار دارد در صورتیکه عکسی که شما برای مسابقه ارسال کردید مربوط به کودک 4 ماه تا یکسال است. بنابراین عکس شما از جزو برندگان خارج می شود و کاربر مامان مهربون برنده این دوره در رده سنی 4 ماه تا یکسال قرار می گیرند
2810